zondag 8 februari 2015

Van alles wat

Allereerst: iedereen bedankt voor de comments, altijd erg leuk om te lezen! En de meelezers die niet commenten: ook bedankt, vind het leuk dat je meeleest!

Gisteravond rond 22.30 uur gaan slapen, was even bang dat ik over mijn slaap heen was, maar nee, ik was zo vertrokken. Even wakker om half 12 en daarna om 5 uur. Klaarwakker. Niks voor mij, meestal heb ik niet zo'n last van de jetlag op de heenweg. Eruit maar, enjoy the day!
Heerlijk rustig aan comments gelezen, en beetje zitten internetten. Daarna gedoucht, en ontbeten bij de Ihop, dat was rond half 8.





Eerst naar de Walmart gereden, wilde een simkaartje halen voor mijn mobiel, om overal op het internet te kunnen. In het hotel is het internet voor 1 device, ook voor mijn mobiel aanschaffen vind ik niet erg, maar dan zit je daarbuiten nog zonder. Nu van T Mobile een kaartje gekocht, voor USD 30,= en daarmee kan ik onbeperkt internetten. Geen 4G, maar wel vaak 3G, en dat vind ik voor hier wel genoeg. Na een maand vervalt het, of je moet geld bijstorten, maar dat doe ik dus niet hihi.
Erg prettig, want ik kan nu overal internetten/FB/Instagrammen. Alleen je hebt er een andere simkaartje in zitten, dus als iemand belt ben je niet bereikbaar. Dus af en toe wissel ik om, en gooi mijn NL kaartje er even in om te kijken of iemand gebeld heeft. Je weet het nooit. Dit kaartje is overigens incl. 100 belminuten, maar alleen binnen de US.
En even een lenzendoosje gekocht voor het simkaartje, anders ben je die zo kwijt...


Daarna richting the Loop gereden, en even rondgekeken. Was te vroeg voor wat winkels (gingen om 10 uur open) maar tijd rommelde wel door zo.

Even wat waxtarts gekocht bij Yankee Candle, zo jammer dat de grote jars te zwaar zijn om mee te nemen...


Toen weer terug naar het hotel gereden, had zin om te zonnen. En als lunch lekker iets bij Dunkin Donuts gehaald :-) (incl een Strawberry coolatta, zo lekker). Weet niet zo goed hoe ik bij het zwembad moet komen, moet ik nog uitvogelen, maar op het balkon had ik ook zon, en hoewel ik niet echt tuinmeubilair heb ging dat best. Even 2 uurtjes van het zonnetje genoten, en toen kwam de onrust terug (heb in het begin van de vakantie nooit rust in mijn kont haha) en ben naar de Florida Mall gereden. Best druk op de weg, en uiteraard stuurde de Garmin me weer via de I4, maar die viel op zich wel mee.

Even een snel rondje gedaan, zou daar ook eten, maar het was zo knetterdruk dat ik rond 16 uur weer terug naar het hotel ben gereden. Had de Garmin nu ingesteld op kortste route i.p.v. snelste route, en dat scheelt, nu lekker binnendoor, en niet over de I4. Hou niet van snelwegen.

Tja, en waar zou ik dan eten? Had orange chicken in mijn hoofd zitten, wilde dat graag eens proberen, dus naar de Panda Express gegaan hier redelijk vlakbij. Orange chicken genomen, en iets met Angus beef en champignons. Erg smakelijk!




Omdat mijn oogjes weer erg zwaar werden van de slaap lekker naar het hotel gereden, beetje lezen, internetten, en nu even verslagje schrijven.

Wat ik morgen ga doen weet ik eigenlijk nog niet, denk weer zo'n rustig dagje, beetje van alles wat. Maandag ga ik wel op stap, waar naar toe weet ik nog niet, ik verras mezelf maandag :-)
Morgenochtend ga ik in ieder geval lekker vers brood halen bij Publix, heb lekker Old Amsterdam van huis meegenomen.

Bedankt weer voor het lezen en tot morgen!

Oh ja, foto's van mijn hotelkamer:

Slaapkamer aan achterkant

Keuken in het midden

Daaraan grenzend de badkamer

Elke dag lekker veel handdoeken :-) En de douchestraal is ook super.

Woonkamer, hier kom je binnen. Gezellig, maar zit er (nog) niet.

Balkonnetje. Keukenstoel voldoet ook 

Echte Amerikaanse grote koelkast

Slaapkamer van een andere kant genomen

Galerij aan de voorkant

28 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. och vroeg wakker dus!. Lekker shop en zon dagje, je boft. Tja, die Florida Mall was van de week toen wij er waren ook zo druk. Wij zitten nu op het vliegveld, gaan over 20 min. boarden en om 22.00 uur de lucht in.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker Cindy zo'n dagje van alles mag en niets moet. Daar is het vakantie voor!! Ben wel jaloers op het zonnetje......hier is het echt koud bbbrrr.......
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er leuk uit zeg! Ruimte zat! En de douchestraal is toch best belangrijk haha. Heel irritant als ik mn haar niet goed kan uitspoelen. Is het complex zo groot dat je het zwembad niet kan vinden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt haha! Bestaat uit blokken A t/m Q ofzo? Ik zit in N, zwembad zit bij O, maar moet even uitpuzzelen hoe ik daar kom.

      Verwijderen
  5. Ik moet zeggen: je appartement ziet er erg leuk en gezellig uit. Misschien iets voor mij een volgende keer. Ik ben benieuwd wat je komende week gaat doen. Het is niet al te warm, dus een mooie wandeling?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. o zo kom jij de dagen wel door . heerlijke eerste dag en lekker doen wat je wil. Ziet er goed uit het hotel en de kamer

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow nice hotel zeg. Je vermaakt je al prima en die onrust begrijp ik wel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Shoppen, zon en lekker eten. Wat kan een mens nog meer wensen :-) . Have fun.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Pluk de dag. Ik vind het ook nooit erg om zo'n eerste dag vroeg wakker te zijn. Des te langer genieten. Heerlijk zo'n dagje van alles wat. En in de zon zitten! Wat verlang ik daar naar zeg. Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lekker dagje, appartement ziet er goed uit. En pancakes!! Waarom koop je bij de Walmart geen campingstoeltje. Zijn $ 7,88 en dan kun je lekker zitten op je balkon. Als we een rondreis maken kopen we ook altijd zo'n ding. En laten hem staan in het laatste hotel of in de huurauto liggen. Heb je toch een beetje comfort voor weinig geld😄
    http://www.walmart.com/ip/Ozark-Trail-Folding-Chair/21063201

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik blijf het stoer vinden alleen op pad in Florida! Heerlijk genieten, doen waar je zin in hebt, super! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een heerlijk rommeldagje en wat een lekkere dingen zie ik al weer voorbij komen. Genieten zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heerlijk zo'n dag vroeg op en lekker een beetje van alles en niets doen. Heerlijk ontbijten bij de IHOP en lekker slenteren door de Florida Mall en Walmart is precies wat wij ook altijd doen de eerste dan. Je "huisje" ziet er goed uit ! Bedankt voor de foto's. Wij gaan er toch over nadenken om er volgende keer naar toe te gaan. Dit jaar nog Ramada want dat staat al vast.
    Geniet lekker van de zon en warmte. Life's good !

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijk...ga weer meelezen, beetje sun&fun in deze oude februarimaand! Njoy !

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een lekkere dag zo, beetje van dit en een beetje van dat.... Ook lekker begin met Ihop. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heerlijk zo'n eerste dag en leuk dat we mee kunnen genieten van hoe je er bij zit. Krijg je toch een beetje heimwee van. Veel plezier verder en leuk dat we weer wat te lezen hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heerlijk zeg dat zonnetje! Je hebt een lekker ruime hotelkamer zo te zien. Ik vind het zo stoer dat je in een vreemd land (hoewel voor jou waarschijnlijk niet vreemd meer) gewoon overal naar toe rijdt met de auto! Lekker genieten hoor, genieten wij op afstand met je mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je knijpt zo wel alles uit je dag zeg!
    Heerlijke eerste dag, en hoe grappig dat je het zwembad nog niet hebt gevonden Hahahah

    BeantwoordenVerwijderen
  19. zo een heerlijk eerste dagje.
    Zo fijn he gewoon doen waar je zin in hebt en eten wat je lekker vind.
    En wat een mooi hotel en snel op zoek naar het zwembad en lekker daar de beentjes omhoog:)
    En dat vroeg wakker is niet erg zo heb je lekker een lange dag.
    Geniet ze

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Heerlijk dat meelezen bij jou. Vorig jaar heb ik je "ontdekt" via een andere blog. Wij zijn met het gezin in de zomer van 2013 naar Orlando geweest en hebben genoten. Het is altijd weer ontzettend leuk om mee te lezen met anderen. Ik wens je een fijne vakantie en lees lekker mee vanuit een koud en verkouden Nederland. Groetjes, Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Lekkere eerste dag weer.
    Je idee van de simkaart gaan wij zeker onthouden. Eigenlijk nooit aan gedacht om eens naar te kijken. Geniet in ieder geval van de lekkere warmte.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. wat moet jij je geweldig voelen!! heerlijk weer lekker genieten in Florida. en wat goed dat jij gewoon alleen bent gegaan!! je hotelkamer ziet er prima uit. wacht op je volgende berichtje!! Have Fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Super genieten, lekker relaxt doen wat je zelf wil, helemaal geweldig!!! ENJOY!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Lekker hoor zo'n eerste dag! Beetje doen waar je zin in hebt en door het vroege wakker zijn een extra lange vakantie dag! Hoop voor je dat alle dagen zo lang voelen dan heb je extra lang vakantie! Geniet lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. De eerste dag wakker worden in Florida... Hoe lekker voelt dat!!
    Groetjes uit een fris Nederland :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Prima dagje weer en de kamer is ook lekker ruim heerlijk zo'n keuken erbij veel plezier morgen.

    BeantwoordenVerwijderen