donderdag 12 februari 2015

Zware dag :-)

Vanmorgen lekker weer op tijd wakker na weer zeer goed geslapen te hebben, 7 uur.
Werd wakker van jeuk op mijn schouder, er zitten daar 3 grote muggenbulten onder elkaar. Wildlife heeft mij dus gisteren wel gevonden ;-)

Lekker wakker worden met internet en douche. Toen ik van de week bij Ihop was zag ik dat ze iets nieuws op de kaart hadden, flensjes met banaan en Nutella. Vanmorgen vond ik dat ik deze maar eens moest gaan uitproberen. Het was erg lekker!


Zo rond half 10 ben ik naar de Outlets op International Drive gereden. Wat is dat toch ideaal, bij openingstijd arriveren. Alle ruimte om te parkeren.
Ging ook bij deze weinig winkels in, alleen degene die ik echt leuk vind, zoals o.a. CCO, B&BW, Yankee Candle en Nike.

Het weer was prachtig, 's ochtends nog erg fris, maar al snel lekker om in hemdje te lopen. Strakblauwe lucht! Was erg zwaar, shoppen onder een strakblauwe hemel ;-)Had van de week een paar Nikes in handen, maar twijfelde nog. Vandaag knoop doorgehakt en ze hier gekocht. Erg blij mee!


Verder weer wat koffervulling gekocht, wat spulletjes bij B&BW en Yankee Candle. Rond 12 uur vond ik het wel weer mooi geweest, en heb op de Garmin even de dichtstbijzijnde Sally's Beauty Supply opgezocht, en daar even gekeken. Niet gevonden wat ik zocht (een mega verpakking Seche Vite topcoat, thuis maar via Ebay bestellen)


Had alweer trek, dus even rondgereden in dat winkelgebied (geen idee meer waar dat was hihi) en zag een Five Guys, yay, die moest ik ook nog even bezoeken uiteraard!


De cheeseburger was om te smullen, zo lekker weer!

Daarna richting hotel gereden, was ongeveer 25 minuten rijden van waar ik zat. Daar snel bikini aangetrokken en richting zwembad gegaan. Een andere deze keer, met verwarmd water, schijnt het... heb het niet geprobeerd, want het weer was zalig, maar niet zo warm dat ik verkoeling nodig had.
Wel héél hard gewerkt aan mijn kleurtje!


Hier heb ik de rest van de middag lekker liggen lezen. Zalig!

Tegen 18 uur wilde ik graag even naar TJ Maxx en Ross bij Farmosa Gardens, maar het was daar weer zo druk, alles stond vast (van de week ook al, toen ik met Hannie en Luuk had afgesproken).
Ben rechtsomkeert gegaan en direct naar TGIF gereden, waar ik wilde gaan eten.

Had zin in spareribs maar ook in garnalen. Gelukkig hebben ze daar combi's dus het werd beiden. Heerlijk gegeten, alleen de broccoli vond ik niet zo... iets te rauw naar mijn smaak.


Ik zat deze keer gelukkig niet heel erg vol, en er kon nog wel een ijsje bij. Vlakbij het hotel (bij de Publix bij Celebration) zat een Coldstone had ik gezien. Wilde dat graag een keer proberen, dus nu mooi de kans daarvoor (heb 9 van de 10 keer geen zin in iets na het eten)

Het was iets met mint en chocolate, en erg lekker!


En zo is er weer een einde gekomen aan een mooie dag. Zwaar hoor, dat shoppen en zonnen :-)
Maar zo lekker, even zo'n dagje tussendoor.
Er resten me nu nog slechts 2 volle dagen... Maar mis mijn katjes (zoals gewoonlijk...) weer heel erg dus naar huis gaan vind ik nooit erg, maar moet nu even kijken wat ik graag nog wil gaan doen.

De planning was om deze week een keer richting Anna Maria Island te rijden, maar dat heb ik laten vallen. Denk dat het toch ietsje te ver naar mijn zin is. Ik wil graag nog een keer een vakantie in die hoek verblijven, dus dat komt ooit nog wel een keer.

Morgen wil ik naar Daytona Beach. Echter, hier in Orlando wordt het strakblauw, zonnig en 22 graden, maar in Daytona 16 graden... Tja, ga het toch maar gewoon proberen :-) Desnoods met shirt en broek aan op het strand liggen. Wil gewoon de zee even zien.
Wil ook graag nog naar Blue Spring State Park, ja alweer, dat wordt de 3e keer, maar heb daar iets mee. Tijdens mijn 1e vakantie naar Florida daar geweest, evenals in Daytona, en is toch iets speciaals voor mij. Er schijnen ook nog best veel Manatees te zitten. Weet alleen nog niet of ik morgen na Daytona langs het State Park rijd, of dat ik vrijdag Blue Spring ga combineren met Wekiwa Spring State Park, ook die staat nog op mijn verlanglijstje.

Bedankt weer voor het meelezen en tot morgen!

17 opmerkingen:

 1. Heerlj dagj weer. Geniet van de laatste paar dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daytona Beach met 16 graden lijkt me een buitenkansje. Het kan er zeer heet zijn weet ik uit ervaring...minder leuk. Wat je ook gaat doen: veel plezier en lekker eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je lekker bezig Cindy! Vond je Coldstone lekker? Dankzij dit soort foto's krijgen wij weer heimwee ;). Veel plezier nog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een hele zware dag, hahaha. Hoe houd je het vol. En wat een heerlijk weer. Echt zo genieten dit. Je hebt nog veel op je lijstje staan. Ben benieuwd wat het gaat worden vandaag. In ieder geval veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt een hele zware dag gehad :).
  Blue Spring en Wekiwa staan ook nog op ons wensenlijstje, al veel mooie foto's van gezien. Veel plezier morgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb jij het zwaar....en dan zonder klagen ook nog...hihi. Wat ben ik jaloers op die zon, ik kan niet wachten tot we ook weer mogen. En dan ook nog Coldstone, kan het bijna proeven.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vervelende dag zeg. Beetje eten,shoppen,zonnen. Brrr zou er bijna jaloers van worden :-) Geniet nog van de laatste volle dagen. Maar dat gaat ongetwijfeld lukken in het mooie Florida.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het gebeurt vaak dat het in Orlando lekker is en dan in Daytona frisjes. Misschien richting Gulfcoast daar is het wat warmer dan de Atlantische kust.
  Decisions, decisions haha ... Geniet van je dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt echt een zwaar leven, haha. Wat een heerlijke dingen zie ik voorbij komen zeg, die pancakes waren vast erg machtig. Wat vliegt de tijd in Florida toch snel voorbij. Stond Busch Gardens ook nog op je lijstje? Have fun today.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Broccoli goed koken schijnt moeilijk te zijn. Is meestal nog hard als het op je bord ligt. Wij kregen ook eens sperziebonen met de puntjes(die wij eraf halen) er nog aan. Is denk ik echt Amerikaans.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooo cindy ik geniet al van het lezen van je blog laat staan dat je het zelf beleeft!!!!
  En maak me gek goldstone zo lekker..
  Echt een top dag.
  En morgen naar blue spring park, ik vond dat park ook geweldig mooi en ja al voor de 3 de keer nou al moet je 10 keer het blijft mooi daar.
  En lekker met je auto op het strand bij daytona heerlijk geniet ze

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Even alles bijgelezen :-) Je vermaakt je wederom prima daar. Leuk om het allemaal (vanuit Alkmaar ;-) ) mee te beleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is zwaar om je blog te lezen, nog 141 dagen en dan mogen wij pas weer :), ik heb nu al vast weer wat tips toegevoegd ihop, cold stone en blue spring park.
  ENJOY!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je slaat je er weel heel goed doorheen ;-)
  Heel veel fun in Daytona!!!

  BeantwoordenVerwijderen