maandag 9 februari 2015

Genieten!

Vanmorgen om 5 uur wakker, zal ik er uit gaan? Nee, ik draai me nog even om. En toen was het 7 uur. Beter!

Lekker wakker worden met internet, de reacties lezen, bedankt weer! Gedoucht, en stokbroodje gehaald bij Publix. Lekker met oude kaas. Het plan was om naar de Premium Outlets te gaan aan Vineland Ave. Omdat het zondag is, en ik een enorme drukte verwachtte, ben ik op tijd gaan rijden, zo op tijd dat ik er nog voor de opening van 10.00 uur was. Heerlijk rustig op de parkeerplaats.



Lekker even rondgelopen, had geen zin om allerlei winkels binnen te gaan, dus ik was snel klaar eigenlijk. Wel even de CCO bezocht (Cosmetics Company Outlet, oude collecties van o.a. MAC, Estee Lauder, Bobbi Brown) en daar een mooie lipstick en poeder van MAC gekocht, tegen een prijs waar ik in NL alleen het poeder voor kan kopen. 




Bij de Elizabeth Arden outlet net zoals voorgaande 2 jaar een prachtige cadeauset voor mijn moeder gekocht, met haar favoriete geur.

Rond half 12 had ik het alweer gezien, en ben ik terug gereden. Inmiddels stond er richting de outlet een gigantische file. Was blij dat ik er vroeg was :-)
Nog even een CVS en een Walgreens meegepikt. De stapel aankoopjes wordt al wat.
Daarna langs de Nike Outlet op de 192, maar helaas, net zoals die in de Premium Outlet, geen Nikes voor Cindy. Kon het niet vinden. Dit wordt geen schoenvakantie voor mij. Converse had ook al niet veel.

Ik heb even geluncht bij Taco Bell, heerlijk! En even de uitslag van Groningen-AZ gelezen, weer gewonnen, yay!



Toen op naar het zwembad, en ah, ik moet gewoon even om het blok heen lopen, en bij het volgende blok naar binnen. Gevonden! Ik had het rijk alleen, heerlijke ligbedjes, alleen het zwembadwater was koud, brrr.... dus alleen de tenen mochten zwemmen.

Lekker liggen genieten, was rond de 24 graden, blauwe lucht met af en toe een welkom wolkje.
Wat is dat toch lekker middenin de winter!





Rond 16 uur terug naar de kamer, wat gelezen, ge-internet. En waar zou ik gaan eten? Zo lastig met al die keuzes haha! Uit mijn "to-do" lijstje BJ's gekozen, bij de Loop.
Eenmaal daar ook meteen even de Ulta binnen, hoewel ik daar van de week ook al was, en ging weer niet met lege handen naar huis.

Daar heb ik een heerlijke burger gegeten met o.a. bacon, met dunne frietjes, heerlijk! 



Daarna nog even langs de Walmart gereden, maar die was bomvol met Brazilianen met krijsende kinderen, dus ik was er snel weg :-)

En vanavond lekker weer rustig "thuis", de nagels even gelakt, en de blog bijwerken.

Dit was weer een heerlijk dagje. Waar ik vorig jaar meteen in de actie-modus stond doe ik dat nu dus heel anders. E.e.a. heeft ook te maken met het feit dat ik vorige week grieperig was, en een abces had, dus had echt even behoefte aan rustig aan starten. En dat is gelukt. Heb nu zin in actie, morgen Seaworld!

Verder wil ik nog even melden dat ik superblij ben met het internet op mijn kamer, foto's uploaden gaat heerlijk snel. Tevreden! Ook nog steeds met het USA simkaartje, lekker overal waar ik wil internettoegang. Aanrader!
Ben sowieso erg tevreden over mijn kamer. Het hotel bestaat uit meerdere blokken, erg groot, en ziet er van de buitenkant echt uit als een motel, maar wat een ruimte, en wat een heerlijke bedden. Ook een aanrader! Van alle gemakken voorzien.

Tot morgen en bedankt weer voor het meelezen!


24 opmerkingen:

  1. Nou wat wil een mens nog meer. lekker shoppen en zo nu en dan slagen, lekker niksen en doen waar je zin in heb en heerlijk eten bij BJ's. Het hotel ziet er meer dan prima uit dus blij weer met de recensie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag weer! Wat een voordeel om vroeg bij de outlet te zijn! Genoeg plek om te parkeren en geen file! Ik denk dat ik dat dit jaar ook maar eens ga doen..
    En dat zonnetje! Echt heerlijk daar knapt een mens van op zo in de winter.. Geniet er van Cindy!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Houden zo, Cindy! Lijkt een toppertje te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. We zijn helemaal niet jaloers hoor Cindy ;), wat een prachtige foto's van sunny Orlando! Knap dat je al voor openingstijd bij de Outlet was, ons lukt dat nooit ! Maar goed, je bent weer leuk geslaagd en je geniet zo te zien met volle teugen... Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker vroeg op pad en weer weg voordat de enorme drukte op gang kwam. En wat heerlijk zeg zon en 24 graden. Afsluiten bij BJ's, het kan niet beter. Wat een heerlijke dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig , 24 graden en in relaxmodus het kan niet veel beter .

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ben je goed bezig, de hele outlet voor je alleen, en toch (op de schoenen na) goed geslaagd
    Hamburger ziet er inderdaad goed uit zeg!
    Jammer van het koude zwembad, vandaar dat er niemand in zit, maar he...je hebt hem tenminste gevonden Hahahah
    Fijn ook dat alles aan het hotel je zo goed bevalt, goed slapen is toch zeker heel belangrijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat doe je goed Cindy, volledig in de relax modus alleen doen waar je zin in hebt en vooral niet stressen. Het lijkt wel of het nooit meer rustig is in Kissimmee, de economie is booming en dat is goed te merken.
    Veel plezier in Seaworld, kom maar door met die foto´s!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat knap dat je al zo vroeg bij de outlets was....en slim blijkt dus. Ons lukt het zelden om ergens vroeg te zijn hahahaha, allemaal langslapers :). Weer een heerlijke dag en ook weer leuke aankopen gedaan.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lekker relaxt dagje! Heerlijk hoor! Ben benieuwd naar de foto's van Seaworld! Veel plezier alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat was de goede beslissing om vroeg te gaan. BJ's stond ook op ons lijstje maar niet aan toe gekomen.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ohw dat is lekker 24 graden, maak ons gek.
    Heerlijk zo aan het zwembad, zou zo aanschuiven !!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een verschrikkelijke dag heb je weer gehad. Zon...winkelen....lekker eten....rust....supermarkt in en uit....zon.....warmte....geen regen....BAH, dat zou ik toch niet willen hoor ! HAHAHA.....

    Lekker genieten !

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een heerlijke relaxte dag hoor. Wanneer ga je naar Seaworld ?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een heerlijke relax vakantie. En toch veel doen op een dag. Genieten !

    BeantwoordenVerwijderen
  16. oo heerlijk dat je zo vroeg bij de outlet was.. op zondag is het vaak idd druk.. en lekker eten.. en genieten.. nog veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zo zo smoking dollars, en heel slim van je om zo vroeg te gaan... Jij geniet wel zeg. leuk om te lezen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ja dit noemen ze nou vacantie lekker alles op je gemakkie doen.
    Heerlijk shoppen zonnen en eten,goede keuze BJ's.
    Have fun

    BeantwoordenVerwijderen
  19. just another day in paradise👍🇺🇸

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Net even bijgelezen. Wat een heerlijke dagen heb je al gehad zeg, om jaloers op te worden :). Shoppen, lekker eten, zwemmen, genieten van het warme weer...geweldig!
    Veel plezier morgen in Seaworld!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Het klinkt allemaal erg goed, en wij zijn ook erg blij met je goede internetconnectie want zo blijven wij mooi op de hoogte. Ben benieuwd naar de actie dag van morgen bij Seaworld. ENJOY!!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oh die burger ziet waanzinnig lekker uit! En Taco Bell, jammie! Goed dat je het zo naar je zin hebt

    BeantwoordenVerwijderen