zaterdag 23 februari 2013

Dag 6: chillen!


Voor vandaag had ik geen echte plannen, er staat nog genoeg op planning (dingen die ik graag wil doen, maar niet moet doen van mezelf, die heb ik al gehad) maar toen ik vanmorgen naar buiten keek wist ik het, zonnen!!! Het was stralend weer en heerlijk warm!
Volgens Weather Channel zouden de temperaturen bijna record hoog worden voor deze tijd van het jaar.

Eerst even ontbeten bij Sizzlers, toen spulletjes (boek, water, zonnebrand etc) in tasje gedaan en lekker bij het zwembad gaan liggen.
Er zijn 2 zwembaden: 1 is verwarmd, en ligt dichter bij de lobby van het hotel. De ander, waar mijn kamer aan op uitkijkt, is niet verwarmd, dus lekker rustig. Er ligt bijna nooit iemand. Later kwam een Amerikaans stel me vergezellen, ze wilden graag bij het andere zwembad liggen, maar daar was het erg druk met kinderen.
En bij mij niet haha. Lekker zitten kletsen met die mensen, ze vonden mij ontzettend dapper dat ik het water in ging. Temperatuur van dit zwembad zal zo rond de 20 a 21 graden liggen, lekker verfrissend juist, hoef echt niet in een zwembad met warm water met dit weer.

Hier de hele dag blijven liggen, tot een uur of half 4, toen was ik gaar gestoofd en rood/bruin verkleurd.

Even lekker gedoucht, beetje ge-internet, en toen even naar de Publix gereden, er zit er hier 1 vlakbij ontdekte ik (3 km)
Wat een heerlijke supermarkt is dat toch, veel meer verfijnder qua voedingsmiddelen dan Walmart, heb mijn ogen weer uitgekeken. De lekkerste dingen zag ik liggen.
Heb een lekkere muffin gekocht voor ontbijt morgen, hoef ik dat niet buiten de deur te doen.
En nog wat andere dingetjes die je toch meepikt als je dan toch daar bent. O.a. heerlijk watermeloensap, goddelijk!

Daarna ben ik bij de buren gaan eten, Angus Black Steakhouse, zit naast het hotel. Heb de simpelste steak van de kaart genomen, maar vond hem groot genoeg, de smaak was heerlijk.

Toen ik uitgegeten was, was het rond 19 uur, kon lekker chillen op de kamer, maar het weer was nog zo lekker (rond de 25 graden) en overal hoorde je sprinkhanen, ik moest wel even op pad. Ben naar Downtown Disney gereden, naar de Marketplace, erg druk met parkeren maar had deze keer mazzel.

Toen het terrein op, en OMG, wat was het druk... Je kon over de hoofden lopen. Even snel een rondje langs wat winkeltjes gedaan, o.a. bij Basin geweest http://www.basin.com/  (soort Lush) met heerlijke spulletjes, hier wat badzout en een bruisbal gekocht. Hopelijk overleeft ie de terugreis ;-)

Bij Ghirardelli een chocolaatje gehaald, je kan daar ook ijs kopen, dat lijkt me echt goddelijk, maar de rij stond tot aan buiten, dus maar niet gedaan. Na een uurtje had ik het wel gezien, de drukte werd me echt te gek (kan niet zo goed tegen massa's) en ben naar het hotel gereden. Voelde me een beetje té zelfverzekerd blijkbaar in de auto want afslag te vroeg genomen per ongeluk, hierdoor flink om moeten rijden haha!

Nou ja, nu lekker op de kamer, zo nog wat lezen en lekker op tijd slapen.
Morgen staat Cocoa Beach op het programma. Lijkt me een heerlijke rit! (duurt ongeveer 75 minuten)

Sorry, heb vandaag maar 1 foto genomen... ;-)



22 opmerkingen:

  1. Die ene foto is genoeg om duidelijk te maken wat voor dag het was ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is vakantie, alles mag en niets moet. Heerlijk toch zo'n dagje lummelen. Ik weet niet zeker of de weg richting de kust (528) druk is morgen. In ieder geval veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! En ik zie het wel, wil persé morgen, want de weerberichten vanaf zondag zijn niet zo best, en een beetje zon zou wel fijn zijn :-)

      Verwijderen
    2. Dank je! En ik zie het wel, wil persé morgen, want de weerberichten vanaf zondag zijn niet zo best, en een beetje zon zou wel fijn zijn :-)

      Verwijderen
  3. Wat heb je een heerlijk relaxte dag gehad! Een zwembad zonder kinderen is hemels:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is nu echt vakantie.....niets doen. Niet altijd makkelijk in Florida omdat je er zo veel mogelijk wilt doen en zien hahahaha.
    Veel plezier morgen aan de kust!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahaha die ene foto vangt toch zo'n 70% van je activiteiten die dag ;-) Heel knap dat je dat in één foto kan vastleggen juist ;-)
    Leuk dat je naar Cocoa Beach gaat. Ik ben ontzettend benieuwd wat je er van vind. Hij staat bij ons nog met een vraagteken op de planning dus ik hoop na het lezen van jouw verslag meer duidelijkheid te krijgen of ik de vraagteken wegveeg ;-)
    Veel plezier!
    Groetjes Hylke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je moet de vrolijke vakantievoetjes terug hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ijs van G is goddelijk! Maar je hebt weer een heerlijke dag gehad. Veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk zo'n 'ik-doe-helemaal-niks-dag'. Wij doen dat altijd 1 dag in de week als wij daar zijn. Downtown Disney vinden wij altijd super ! Leuk mensen kijken.....
    Je zal zien Cocoa Beach is er leuk. Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ben je lekker aan het genieten Cin! Ik ben er even voor gaan zitten, en heb al je verslagen tot nu toe gelezen. Wat een ontzettend mooie foto, die met de dolfijn! Dat was zeker even een geluksmomentje, ofniet? De rest zag er ook zeer paradijselijk uit, wauw!! Kvind het erg knap dat je overal zo naartoe rijd, dat zou ik echt niet durven haha. Maar het is daar vrij logisch natuurlijk. Geniet er nog van, en ik kijk nu al uit naar de volgende verslagen!

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haai Cin,

    Veel plezier op Coco Beach vandaag.
    Als je dicht bij de pier gaat liggen heb je gratis WiFi...
    Wij hebben gisteren ff geskyped met het thuisfront vanaf het strand.....(ze lagen met dikke dekens en de verwarming op full speed, op de bank).
    En....parkeren kun je bij de Pier. Voor Floridaanse begrippen redelijk duur ($10,- per dag, maar dan parkeer je zo dichtbij dat je nog net niet met je auto op het strand staat).Op vertoon van je parkeerkaartje kun je gratis het 2e gedeelte van de pier oplopen.
    Have fun......en we lezen morgen wel wat je ervan vond!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, zag het ook al op je blog, vind dat wel een fijn parkeerplan :-)

      Verwijderen
    2. Heb me bedacht, het weer is best bewolkt, was laat wakker, en heb eigenlijk geen zin om lang stuk te rijden, ga naar Boggy Creek Airboat ride!

      Verwijderen
  11. Thanx, maar bedacht me net. Weer is niet zo strakblauw, veel bewolking, was laat wakker en heb eigenlijk niet zo'n zin meer haha! Ga wat anders doen van de planning, Boggy Creek Airboat ride :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is dat toch lekker zo'n relax dag tussendoor.
    Alweer dag 6 en vandaag al dag 7, wat gaat dat toch hard.
    Vandaag airboat ride zie ik, ik ben benieuwd hoe het was.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zojuist de laatste paar verslagen gelezen, geweldig wat een leuke dingen heb je al gedaan. Discovery Cove is zo mooi heh, dat snorkelen met die roggen vind ik geweldig. Grappig om te lezen dat best wel veel mensen Busch Gardens niet zo speciaal vinden, wij zijn er ook niet zo gek op. Leuk om gezien te hebben.
    Zo'n chill dagje is helemaal super en dan lekker in DTD rondslenteren. Basin is leuk heh?
    Veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ghirardelli-ijs is to die for! Elke wachtrij waard. Minstens nèt zo lekker als Coldstone! Wat een heerlijk chilldagje verder!

    BeantwoordenVerwijderen