maandag 25 februari 2013

Dag 8 (dag 8 alweer???)

Hallo vanuit een warm Florida! Warm, maar helaas niet zonnig,  het zat vandaag potdicht, en het heeft zelfs geregend, moest de ruitenwisser weer even zoeken in de auto ;-)
Maar goed, wel lekker warm, dus genieten. Zeker in de wetenschap dat het koud is in NL en het vandaag zelfs sneeuwde.

Vanmorgen wekker maar weer eens gezet, wilde op tijd in Seaworld zijn. Was er om kwart voor 9, weer even lekker een ontbijtje gescoord bij Cypress Bakery en buiten weer geluisterd naar het volkslied, en gekeken naar de mensen. Zag zelfs Amish mensen lopen, leuk om eens te zien.

Toen op naar de Dolphin Cove, vorig jaar helemaal over het hoofd gezien dat je de dolfijnen kon voeren, en afgelopen week ging die van 9.30 uur niet door. Visjes gekocht, en ja hoor, dolfijnen gevoerd, wat zijn het toch prachtige dieren, met die eeuwige glimlach op hun snoet.
Genieten!

Daarna weer naar de show Blue Horizon geweest, ditmaal een stuk gefilmd. Alleen het 1e deel niet, zat weer vol ontroering naar de dolfijnen te kijken, zo mooi!


(geen idee overigens hoe ik filmpjes kan uploaden, zal het zo eens proberen, en anders hebben jullie pech haha) EDIT: lukt niet, maak alles met mijn mobiel, Samsung Galaxy SIII, en alle foto's worden automatisch in  dropbox op laptop gezet als mobiel in de buurt van laptop is, maar filmpjes dus niet, geen idee hoe ik deze van mobiel naar laptop krijg...

Ook nog het Sea Lion en Otter theater ingeweest, leuke show met otters, en, idd, zeeleeuwen. Was wel aardig, van die flauwe Amerikaanse humor, mag dat wel haha.

Lekker wat rond gewandeld, wilde rondje in de Skytower, maar die was helaas de hele dag dicht.

De show One Ocean ( met orka's) zou volgens de kaart om 12 uur beginnen, en om kwart voor 12 was ik daar. Bleek het al om half 12 te zijn begonnen... Nou ja, de helft dus meegepikt. Vind dat niet zo erg, mijn favo show is toch One Ocean.

Toen langzaam richting uitgang gelopen. Het was overigens helemaal niet druk! Stond vanmorgen ook helemaal vooraan met parkeren, viel me mee voor een zondag.

Hierna ben ik naar Mall at Millennia gereden, de luxe shoppingmall, lees Prada, Gucci, Chanel etc.
Heerlijk om even rond te lopen en mensen te kijken. Hier geluncht.

Rond een uur of 4 had ik het hier wel gezien en ben terug naar het hotel gereden.Even wat gedronken en naar Celebration gereden, een schattig dorpje, gebouwd door Disney,en ziet eruit als een dorpje uit de jaren 50, erg leuk, met prachtige huizen.

En toen was het zomaar weer etenstijd. Op naar TGIF! Had ontzettende trek in spareribs :-)
En die smaakten geweldig, had een full rack.

Tegen 19 uur terug naar het hotel, en wederom geen puf om nog iets te gaan doen. Lekker op de hotelkamer   dus, beetje tv kijken, internetten, nagels lakken, etc.etc.

Was weer een leuke dag! Het feit dat AZ heeft verloren, en schijnbaar wederom dramatisch speelde mocht de pret niet drukken.

Nog maar 2 volle dagen... Ene kant balen, andere kant: ik mis mijn katjes, dus kijk eigenlijk ook wel weer uit naar mijn thuiskomst.

Maar eerst nog even 2 dagen genieten. Iedereen bedankt voor de tips, heb de internet sites bekeken, en erover nagedacht. Het wordt morgenochtend de orchideeshow, hier om de hoek. En 's middags Gatorland. Hier ben ik vorig jaar ook al geweest, maar zo van genoten, ook van de rust daar, dat ik nog een keer wil. En het is niet zo ver. Heb eigenlijk niet zo'n zin om verder weg te gaan.

Tot morgen!
Foto's Seaworld


Foto's CelebrationSpareribs!

15 opmerkingen:

 1. Leuke dag Cindy weer, super de dolfijnen voeren. Mooie foto,s weer. Geniet van de laatste dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldigenoten ;-)
  Gatorland is altijd een prima keus. De nature trail achteraan is ook erg de moeite waard (maar kan wel broeierig warm zijn vanwege al het water daar). Maak er weer een memorabele dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vergeet niet de boardwalk te doen in Gatorland, die is wel zó mooi. En natuurlijk ook de swampwalk.
  Enjoy!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga die doen! Vorig jaar niet gedaan, wist ook niet dat dat kon. Thanx!

   Verwijderen
 4. Hé Cindy, wat gaat de tijd snel zeg!! Heerlijk om even naar Celebration te gaan, doen we ook meerdere keren op een vakantie. Beetje dom zitten kijken aan de rand van het meer en de kids die door de fontein rennen. Ben benieuwd naar je verslag van Gatorland want daar zijn wij nog nooit geweest.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ontzettend snel... Gatorland heb ik vorig jaar ook bezocht, er staat dus al een verslagje ergens op deze blog. Ontzettend leuk!

   Verwijderen
 5. KLinkt als een heerlijke dag zo! Op je gemakje vanalles bekeken, lekker gegeten (heb je de shakes in de diner in Celebration al eens geprobeerd?) en lekker relaxed in de kamer. Klinkt als een dag die wij ook zouden kunnen indelen zo.

  Geniet van de laatste dagen in Orlando!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee shakes niet geprobeerd, het ijs schijnt ook lekker te zijn. Goed excuus om een keer terug te gaan een volgende keer ;-)

   Verwijderen
 6. Die foto van TGIF, mmmmm, krijg er nu al zin in en het duurt nog zooo lang voordat wij gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, daar kijken we echt naar uit deze zomer: Seaworld. Geniet van de laatste dgn daar, wij genieten mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige dag weer, wat zijn dolfijnen toch geweldige beesten !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ja, lader van S3 verbinden met laptop, en dan kan je filmpjes zo naar je laptop slepen en dan via bv YouTube uploaden !! Geweldige telefoon trouwens ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanx,goed om te weten voor een volgende keer. Heb overigens ook een You Tube account, dus dat zou dan moeten lukken. En ja, S3 is geweldig,nog nooit zo'n fijne telefoon gehad :-)

   Verwijderen