dinsdag 26 februari 2013

Dag 9: Gatorland

Dag 9 alweer, vandaag stond een bezoek aan World of Orchids op het programma, en daarna Gatorland.

Als eerste naar World of Orchids, hier bijna om de hoek, helaas,dicht, en het zag er ook een beetje verwaarloosd uit. Terug naar het hotel,even op internet kijken. Hij blijkt op maandag dicht te zijn haha. Maar  ik las op Tripadvisor dat het al een aantal maanden dicht is, vandaar wellicht dat het er zo verwaarloosd uit zag? Misschien rij ik er morgen nog wel een keer langs.

Toen even lekker in het zonnetje gezeten, die onverwacht scheen, er was zware bewolking voorspeld en regenbuien. De rest van de dag was het heerlijk weer, met af en toe een zonnetje, en bijna tropisch warm en vochtig.

Rond een uur of 11 richting Gatorland gereden, ongeveer 25 minuutjes met de auto.

Dit was bekend terrein voor mij, vorig jaar ook al geweest, maar vond het toen erg leuk.
Heerlijk rond gelopen, wat showtjes bekeken, en de swamp trail gedaan, een korte trail door een soort oerwoud/moeras. Er werd gewaarschuwd voor slangen, maar helaas niets gezien. Wel was het echt een swamp walk, want het was erg warm en vochtig weer, en hier nog een tikkeltje erger.

In de middag even langs Sally Beauty Supply gegaan (nagellak walhalla moet dat zijn, maar viel mij een beetje tegen) en Super Target, hier ook rond gesnuffeld en de nodige (?) aankoopjes gedaan.
En nog even langs de Nike Outlet op de 192, diverse malen langs gereden, nu maar even gestopt. En gescoord...

Eenmaal in het hotel wat gelezen en gesurfd op internet, bij het zwembad, maar moest later rennen voor een plensbui haha.

Avondeten vond plaats in de Outback. Druk! Maar ik mocht aan de bar gaan zitten en daar eten. Veel mensen moesten wachten en hadden een pieper mee. En het was koud! Mijn benen vroren er zowat af, blij dat ik een vest mee had, wat stond de airco daar koud zeg.
Maar de steak was lekker, ik had een Caesar salade vooraf, en mashed potatoes met knoflook bij de steak.
Erg lekker ook!

Daarna had ik trek in een ijsje, volgens Garmin zat er een Dairy Queen vlakbij, maar eenmaal daar niet kunnen vinden, vreemd...
Toen maar een ijsje bij McDonalds gehaald.

Vanavond niet veel meer, ben best wel moe van al het geloop alle dagen, dus lekker rustig aan.

Morgen alweer mijn laatste volle dag, woensdag om 10 uur richting vliegveld dus doe dan niets meer verder.

Morgen ga ik even langs wat shopping malls, nog even rondkijken, altijd leuk daar, en heerlijk om even wat te drinken of te eten.
Leuke afsluiter, en heb ook wel weer zin om naar huis te gaan,voor het eerst iets langer dan een week in mijn uppie weg, en vind het wel goed zo. Heb zin in mijn eigen huisje en bed, en mijn katjes :-)
16 opmerkingen:

 1. Leuk dagje bij Gatorland, ja wat was het was warm en vochtig, klam. Jeetje je laatste dag alweer, veel succes met het shoppen, er is zoveel keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk weer! Geniet nog even van je laatste dagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is ons dus ook al eens gebeurt, zoeken naar Dairy Queen en niet vinden hhmmmm. Wat gaat het toch allemaal snel als je in Florida bent, volgens mij zijn de dagen daar echt korter!!
  Geniet van je laatste dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dag gehad in Gatorland zo te lezen, Diary Queen zit inderdaad niet op veel plekken, zelfs met mijn Tomtom kom ik ook wel eens bedrogen uit, om bijvoorbeeld de dichtsbijzijnde starbucks te vinden, we stonden toen ineens in een villa wijk, dus.. geen starbucks. Vind het toch knap dat jij in je eentje naar Orlando gaat, petje af hoor. Geniet maar.. Hier in Nederland is de "warming up" nog niet ingezet, en staat de airco ook buiten gewoon nog aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker nog even genieten en dan op naar je eigen huisje. De katjes zullen je van harte ontvangen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, je geniet nog volop. Leuk om te lezen wat je allemaal onderneemt. Stoer hoor zo in je uppie, morgen alweer je laatste volle dag gaat wel snel hoor. Geniet nog even en alvast een goede terugreis gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer een goed benut dagje heb je ervan gemaakt. Je doet veel op een dag, kan me voorstellen dat je voeten moe zijn en ook je hoofd vol begint te raken van alle indrukken.
  Geniet van je laatste dag en dan weer fijn terug naar je katten...kan me er iets bij voorstellen!

  Groetjes van Aggie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank jullie wel! En ligt dus niet aan mij dat ik de DQ niet kon vinden haha!
  En vind het ook wel dapper hoor van mezelf, dat ik dit in mijn uppie doe, als ik er goed bij nadenk.
  En idd Aggie, hoofd zit ook vol met indrukken, kan bijna niets meer bij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's en schoenen. Gatorland ook op mijn lijstje voor de zomer gezet. Nog even lekker shoppen en weer back home, ben benieuwd. Is het daar ook Sale?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de outlets wel uiteraard, de rest valt me een beetje tegen. Gatorland is echt een aanrader! Je bent geen dag bezig, maar leuk voor een ochtendje of middagje.

   Verwijderen
 10. Respect Cindy dat je dit in je uppie doet! Geniet nog van je laatste dag en wij vonden de verslagen heel leuk om te lezen, ook weer wat tips meegenomen voor onze reis in juni.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik las later dat World of Orchids destijds door orkaan Sandy schade heeft opgelopen en dat die nog niet is hersteld. Vandaar waarschijnlijk de shabby uitstraling. Gatorland heeft dit ruimschoots gecompenseerd gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah vandaar! Ben er vandaag ook niet eens meer geweest, heb alleen maar malls gezien ;-) En idd, Gatorland was weer leuk!

   Verwijderen
 12. Relaxed dagje. Die Outback steak ziet er weer super uit; zo lekker en goed betaalbaar. Jammer van de Dairy Queen; was je bij Formosa Gardens Village ? Daar zit Outback en zat laaaannnggg geleden idd een Dairy Queen. Gelukkig weet ik altijd vrij goed waar ze zitten, zijn er niet heel veel helaas daar in de buurt ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, volgens mij was ik daar, in hetzelfde rijtje zat namelijk de Outback waar ik was geweest! En volgens navigatie zaten andere filialen idd een behoorlijk eindje weg. Maar gelukkig heb ik nog een ijsje kunnen scoren bij de foodcourt van de Florida Mall ;-)

   Verwijderen