vrijdag 22 februari 2013

Dag 5: Busch Gardens

Vanmorgen voor de zekerheid de wekker gezet op 8 uur, maar werd uit mezelf om kwart over 7 wakker, rustig aan gedaan, ontbijtje zou ik in Busch Gardens doen, en op weg. Half 9 zat ik in de auto.

Een rit van ongeveer een uur, en een heerlijke rit, bijna 1 lange rechte weg. Het zonnetje scheen, wat sluierbewolking, en een heerlijke temperatuur. Ik vond een zender met country muziek, en de sfeer was compleet. Genoten van de rit, eindelijk voelde ik me lekker relaxed in de auto.

Aangekomen bij Busch Gardens met de tram naar de ingang.

Eenmaal binnen even wat gegeten en gedronken, en op pad. Het leukste deel had ik gelijk te pakken, met een treintje het park rond, en langs de zebra's, giraffen en andere dieren. Leuke rit, heerlijk in het zonnetje.

Daarna ben ik verder het park rond geslenterd. Het was leuk, maar voor mij niet voor herhaling vatbaar. Het aantal dieren viel me tegen, ik had me verheugd op de witte tijgers, maar die lagen te slapen, en verder was het park voornamelijk attracties zoals achtbanen, en ben daar niet zo dol op.

Rond 14 uur had ik het wel gezien, en ben terug naar Orlando gereden. Even naar het hotel om op te frissen, en toen naar Premium Outlets Vineland Ave gereden. Hier lekker rond geslenterd, hier ook weer tevergeefs geprobeerd een leuk paar Converse te vinden. Maar de paren die in de uitverkoop zijn, zijn niet leuk of niet in mijn maat. Maar goed, het is niet zo dat ik thuis zonder Allstars zit ;-)

Verder nog een grote fles van de favo geur van mijn moeder voor haar gekocht, bij de Elizabeth Arden outlet.
Wat gegeten in de foodcourt, de Japanner deze keer, erg lekker, o.a. Bourbon chicken.

Eenmaal in de auto even de Walmart in de Garmin gezocht, die bleek vlakbij te zitten, dus daar nog even langs. Onderweg kwam ik langs een Walgreens, dus die ook even bezocht.
Bij Walmart even uitgebreid langs alle schappen in het levensmiddelen gedeelte gelopen, leuk om te bekijken wat ze daar allemaal verkopen. Nog geslaagd voor 2 leuke tops voor een prikkie.

Het was eigenlijk een lekker relaxed dagje zo, voel me eindelijk op mijn gemak in de auto, en het scheelt dat ik vandaag geen drukke wegen had.

Wat er morgen op het programma staat weet ik nog niet. Het volgende wil ik o.a. nog doen de komende dagen: Celebration, Downtown Disney, Wekika Springs, Boggy Creek ride en wellicht nog naar Daytona of Cocoa Beach. En nog een keer naar Seaworld.

Het kan zijn dat het morgen 1 van de bovenstaande dingen wordt, maar het kan ook zomaar zijn dat ik er mogen een chill/zonnebaad/bij zwembad-liggen-dagje van maak.
En morgen is het vrijdag, dus wil eigenlijk eten bij TGIF, maar zal wel druk zijn denk ik haha. Wellicht dat ik mazzel heb als ik vroeg ga.

Hopelijk schijnt het zonnetje morgen. Op de NL weersites stond bewolking voor de hele dag voor Orlando, maar nu gaf de plaatselijke tv weer zender net zon op voor morgen.
Sowieso worden er niet echt volop zonnige dagen voorspeld, beetje jammer. Maar als er af en toe zon is, met een beetje bewolking, en de temperatuur blijft lekker hoog, ben ik tevreden.




Witte tijger, lag helaas te slapen :-(


Enorme schildpad, ruim meter doorsnede





20 opmerkingen:

  1. Klinkt weer als een superdagje. Ik ben ook niet zo'n fan van Busch Gardens. Mis daar de leuke Disney-sfeer. Have fun morgen...welke keuze het ook mag worden. Wij gaan naar MK. Bye!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat BG tegenviel. Het ziet er inderdaad niet erg opwindend uit, maar je had wel een lekker ritje. Als TGIF te druk is kan je op zaterdag TGIS overwegen...
    Geniet lekker door Cindy!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Staat de nagellakteller nog steeds op 1?

    Wat heb je weer een geweldig uitstapje gemaakt- en je hebt nogal wat op je verlanglijst staan. Ik ben benieuwd hoe je de vrijdag gaat doorbrengen. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, inmiddels op 5 haha! Maar veel meer worden het er niet hoor ;-)

      Verwijderen
  4. Wij waren ook niet zo super blown away Door bush gardens. Mooi, maar beetje saai.
    Wel fijn dat de autorit zo relaxed was. Is al een voorpretje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja precies, saai is het juiste woord. Maar was toch een leuke dag :-)

      Verwijderen
  5. Haaaaai,
    Jij gaat ook lekker zo te lezen.
    Die Bourbon chicken is idd goed te hebben. De Orange chicken is nog hemelser.....
    Cocoa staat vandaag voor ons op het programma
    Nu eerst lekker ontbijtje en dan rijden we hier weg.
    Have fun.
    Op Coco beach liggen we meestal rechts langs de pier, bij de vollybalveldjes :)
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. heerlijk, ik las het, veel plezier! En zal eens opletten als ik er van de week ben, of ik dat stekje zie :-)
      Orange chicken zag ik ook, zag er ook lekker uit!

      Verwijderen
  6. Jammer dat het je tegen viel.
    Wij vinden het een geweldig park en dan met name het dieren gedeelte (Lori Landing, de kangaroos, het safari gedeelte en de extra tours die je kunt boeken). En wij vragen altijd volop aan de rangers die er staan.
    Volgend jaar gaan we er zeker weer 2 keer naar toe.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moest nog aan jullie reisverslagen denken inderdaad. De kangaroos vond ik overigens wel heel leuk! Eigenlijk alles met dieren, maar rest van het park dus niet zo geweldig.

      Verwijderen
  7. Jij vermaakt je wel daar zeg. Ook wij vonden Bush Gardens niet heel spectaculair maar wel leuk om een keer geweest te zijn. Nu lekker een relax dagje in de zon, wat wil je nog meer?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat jammer dat Bush Gardens tegenviel, maar ja weer een ervaring rijker. En dat verlanglijstje voor de komende dagen ziet er ook goed uit, geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bush Gardens krijgt inderdaad een hoog 'pretpark' gehalte, de dieren lijken er een beetje bij in te schieten. Cindy dit weekend is de Daytona race, ik zou niet die kant opgaan, zo druk.
    Fijn dat je nu relaxed op de wegen kunt zoeven, dat maakt het allemaal wat makkelijker. Nog veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor de tip! Had daar nooit aan gedacht... Cocoa beach is dan wel goed te bereiken?

      Verwijderen
  10. Cindy je ben gewoon elke dag welkom bij TGIF hoor.
    Fijn dat het autorijden ook steeds beter gaat.
    Nog heel veel pret

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hi Cindy, een beetje dezelfde ervaring als wij. BG is leuk om gezien te hebben maar niet geweldig. Veel plezier morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ook zelfde voor ons; wij zijn grote dierenliefhebbers, maar BG kan ons toch niet echt bekoren. We zijn er 1 keer geweest, maar zullen niet zo snel nog een meer gaan. Ieder zijn ding ;-)

    BeantwoordenVerwijderen