donderdag 6 februari 2014

Relaxdagje en shoppen

Zo, beetje laat de blog, voor jullie vroeg ;-) Veel frustraties weer over het internet, kom net thuis, en internet doet het niet, niet op mobiel, niet op tablet, en niet op laptop. Hop naar de receptie. Daar aangekomen geprobeerd, en ineens deed hij het. Fijn gesprek gehad met receptioniste, ze heeft er een melding van gemaakt en vraagt morgen of er een technische man naar kan kijken.
Ik heb gemeld dat ik een reisblog schrijf (even groter gemaakt dan het is) en dat mensen benieuwd zijn naar dit hotel, en graag willen komen, maar dat dan wel het internet goed moet werken ;-)
Het moet stabiel en betrouwbaar zijn, en dat is het niet.

Afijn, eenmaal op de hotelkamer floept ie er weer uit op de tablet, maar op de laptop doet ie het nog. Mijn foto's staan ook nog niet op dropbox, niet veel gemaakt, maar toch. Even kijken of die zo over gaan, en dat ik ze kan plaatsen.

Er valt eigenlijk niet veel te vertellen over vandaag. Zou naar Wekiwa Spring State Park, maar had er vanmorgen geen puf voor, zoveel gedaan en gereden de laatste paar dagen, wilde een rustig dagje. Gelummeld op de hotelkamer tot ca 10 uur, toen besloten lekker te gaan winkelen. Op naar The Loop, want daar zit Yankee Candle. Onderweg bij Krispy Kreme gestopt, wilde deze donuts wel even proberen. Leuk om te zien, want ze worden vers gemaakt. Kreeg een warme aangeboden, en deze was toch lekker! Nog 2 andere gekozen, maar deze vond ik niet veel beter dan Dunkin Donuts, dus voor mij maakt het geen verschil.

Even rondgereden en gelopen in een paar winkels in The Loop, waxtarts gekocht bij Yankee Candle, en op naar de Premium Outlets op Vineland Ave. Druk met parkeren, pfff!!! 10 minuten rondjes gereden toen was ik het zat. Kwam langs Valet parking, en heb de auto daar afgegeven, voor USD 10 had ik dat er graag voor over. Wat rondgekeken, cadeautje gekocht voor mijn moeder, wat voor mezelf haha, en was al snel uitgekeken. Druk, en chaotisch, veel mensen die in groepen liepen, waardoor je er amper langs kon. Vliegt me dan naar de strot, weg! Daarna even een bezoekje gebracht aan de Walmart en Walgreens, voor wat boodschapjes voor thuis.

Rond 16 uur terug bij het hotel, lekker even wat geluierd, en toen naar Outback hier vlakbij gereden. Afgesproken met Tom en Anita van het Florida Forum. Lekker gegeten en gezellig gekletst. Toen vroegen ze of ik mee ging naar hun huis, tja, daar zeg ik geen nee tegen, leuk om eens een villa van binnen te bekijken, en jee wat was het mooi! Prachtige inrichting, super groot, en mooi zwembad met overkapping tegen ongedierte (lanai)
Bedankt dat ik mocht kijken, vond het super gezellig!
Voor geinteresseerden die naar Florida willen en een leuke villa zoeken: www.villawaterlilyorlando.com
Anita schrijft ook een leuke blog: http://tomenanita-orlando2014.blogspot.com/

Hier nog gezellig gekletst over van alles en nog wat. Rond half 11 terug naar het hotel gereden, 1 lange rechte, lekker rustige, weg, en ik was weer terug. Werd moe, en wilde toch de blog ook nog even schrijven ;-) Door de internet troubles is het nu inmiddels kwart voor 12, maar geeft niet, morgen weer geen wekker, en een rustige dag: ik ga naar Blue Spring State Park! Toch niet naar Wekiwa, omdat ik graag wil kijken of er nu nog manatees zitten, als het goed is wel. 2 jaar geleden was ik hier ook, toen waren ze net weg, 's ochtends zaten er nog een stuk of 9, en 's middags toen ik arriveerde waren ze net weg. Dus nu in de herkansing ;-)

Het weer was vandaag niet zo zonnig, wel lekker warm, rond de 30 graden, volgens de weerman gisteravond record warm. Hey, had ik dat vorig jaar niet ook al? ;-)

Oh, en iedereen weer bedankt voor de reacties, echt superleuk, ben daar echt dankbaar voor! Schrijf de blog voornamelijk voor mezelf, leuk naslagwerk, maar het is zo leuk om elke ochtend de reacties te lezen, ga er echt voor zitten.

Donuts in de maak!

Lieve katjes bij het adoptie gedeelte bij Petco, moet daar ook niet gaan kijken...

Tja, do i need to say more? Dit moet allemaal mee naar huis, vandaag een tas voor gekocht

Ja, eindelijk de Blooming Onion! Neem die nooit omdat ik altijd alleen eet, maar kon nu wel, heerlijk!

Gezellig!

Heerlijk!

Beetje slecht genomen, mobiel maakt met flitser niet echt mooie foto's, maar het zwembad en terras zijn prachtig!

23 opmerkingen:

  1. Wat een lekkere dag weer en wat leuk dat je met Tom en Anita gegeten hebt (en hun villa bekeken natuurlijk). Zo te zien heb je het wel naar je zin in Orlando, ik zou zo met je ruilen!! Ik verheug me nu al weer op je volgende blog, for now: Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat slim aangepakt van je bij de hotel receptie. Wie weet helpt deze blogpromotie! Je hebt geloof ik meteen een supermooie villa gezien, smaakt zeker naar meer ;-)
    Veel plezier vandaag, en hopelijk zijn er manatees te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker " rondgelummeld ". Gezellig met Tom en Anita, en ja , een villa met eigen zwembad tijdens de vakantie . Als alleengaande de Staatsloterij winnen, dan maakt het niet uit, anders blijft het een droom.
    Je kunt overigens bij de Outback om een halve blooming onion vragen. Ze boden het mij vorig jaar vanzelf aan, anders is het echt teveel.
    Geniet van je volgende dag onder de zon.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gedoe met dat internet toch. Maar het is je toch weer gelukt om het blog en foto's te plaatsen. Heerlijk zo'n relaxdagje. En ontzettend leuk om Tom en Anita ook in het echt te ontmoeten natuurlijk. En dan eindelijk ook eens de blooming onion kunnen eten. Veel plezier vandaag. Ik hoop dat je manatees te zien krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toch weer lekker bezig geweest, en toch relaxed!!
    Veel plezier vandaag !!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een gezellige avond!! Leuk om elkaar persoonlijk te leren kennen en ook nog even te genieten van hun woning!! Veel plezier in Blue Spring, erg mooi daar maar dat weet je al :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oooo lekker dat eten.. en die poesjes.. ik ken het.. heb daarna buiten op een bankje zitten huilen.. vond het zo erg om te zien. Leuk dat je ook weer andere mensen hebt ontmoet.. gezellig. en lekker.. DIE ZON.. waaa.. en shoppen.. heerlijk.. geweldig.. nog veel plezier en dankjewel voor de leuke blog

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Er zitten momenteel niet heel veel manatees in Blue Springs SP omdat het water kouder is dan normaal. Hopelijk zie je er nog genoeg. Wij willen ze tenslotte ook nog zien, volgende week.
    Veel plezier nog!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo is een relaxdagje toch nog een vol dagje :) Heerlijk hoor! Jammer van het internet, want we lezen allemaal met veel plezier je blog!

    Jullie hebben heerlijk gegeten zo te zien, ziet er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Krispy Kreme Donut wil ik volgende keer ook proberen, ben alleen nog bij Dunkin Donuts geweest. Een dagje om jaloers op te zijn hoor. Lekker shoppen en een blooming onion eten bij de outback ook nog (trouwens fijn die tip hierboven voor een halve, wist ik niet!). Genieten hoor! Fijne dag weer vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een heerlijke dag heb je er weer van gemaakt, met als afsluiter gezellig eten met Anita en Tom. Heel veel plezier in Blue Spring State Park, zooo mooi!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi weertje, relaxen, shoppen, lekker eten, top dag, dat is dus echt vakantie!
    Mooie villa he van Tom en Anita, wij gaan dit jaar al voor de 5e keer, kijken er nu al naar uit, maar moeten nog 7 maanden wachten;-(
    Have Fun!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Shoppen hoort erbij toch? Dat het zo druk daar nu is dat je zelfs geen parkeerplaats kon vinden.......vakantie gaat daar gewoon het hele jaar door zie ik wel. En tja de outback......mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Relaxdagje???? Je hebt onwijs veel gedaan! Leuk dat je in dat huis bent geweest, en al die aankopen, haha! Veel plezier! Gr Bea

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heerlijk hoor zo'n relax dagje niks moet alles mag, krijg gewoon heimwee. Veel plezier vandaag in Blue spring state park, hopelijk zie je wat manatees.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat heerlijk! Ik vind het niet echt een relaxdag hoor, maar mss. omdat je gewoon doet waar je zin in hebt dat het wel zo aanvoelt. Wat een mooi huis van Tom en Anita! Krijg gewoon zin om erheen te gaan. Geniet van je dag vandaag! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zo goed geshopt cindy!!!
    En een goed excuse om een tas te kopen:)
    Lekkere rustige dag,maar toch nog veel gedaan..en gezellig outback bij veel bloggers favoriet.ook bij ons
    En morgen op naar de manatees maak maar veel foto's willen wij van de zomer ook gaan bekijken helaas vorig jaar geen tijd voor gehad
    Have fun

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Weer een leuke besteding van de dag, die villa ken ik zelf ook, alleen de ligging vind ik persoonlijk een stuk minder (en te duur). Gelukkig is er genoeg keuze in villa's.
    Maak er vandaag maar weer een leuke dag van

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gezellig samen met de mede forummers bij Outback gegeten, en hoe beviel de blooming onion? Hoop dat je vandaag veel manatees kunt spotten!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mmmm, die donuts zien er heerlijk uit! (dat zwembad trouwens ook). Heb je de vliegmaatschappij al ingelicht, volgens mij mogen ze wel een aanhanger achter het vliegtuig hangen als je terugvliegt, voor al je aankopen, hahaha!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Top dag Cindy en ook nog even bij Tom en Anita op visite, leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Nou, je kan trots zijn op je reisblog hoor, je doet het toch allemaal maar!
    Kan me voorstellen dat je totaal geen puf had om de deur uit te gaan.
    gezellig een bezoekje bij Ton en Anita, leuk ook dat je hun stulp hebt mogen bezoeken.
    Morgen dan weer een end rijden ...succes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Chique hoor Valet parking, hihi. Goed geslaagd met shoppen vandaag.
    Wij vonden het ook ontzettend gezellig en het was leuk om je te ontmoeten. Bedankt voor je complimenten. Sterkte met koffers pakken.

    BeantwoordenVerwijderen