zondag 2 februari 2014

Lange, maar leuke dag!


Zo, dag 1. Na een nacht waarin ik vaak wakker was, normaal nooit last van, maar nu wel, om 7 uur opgestaan. Was om half 4 al wakker, maar gelukkig ook weer in slaap gevallen na er even uit te zijn geweest. Wilde er eerst uit blijven, maar was bang dat het korte nachtje me later op de dag zou opbreken.

Als eerste mijn blog bijgewerkt, daarna lekker een douche genomen, en op naar Ihop voor ontbijt. De 1e morgen vind ik dat heerlijk. De eieren vielen alleen tegen, had spiegeleieren, maar vond ze te rauw om ze echt lekker te vinden zeg maar, pancakes waren wel erg lekker.

Het regende helaas enorm toen ik wegreed, dus ben maar even bij de Walmart en de Walgreens gestopt. Daar lekker rond gekeken, wat hebben ze daar toch veel wat wij niet in NL hebben, en ook het nodige ingeslagen qua medicijnen, handig om thuis te hebben.



Daarna was het droog, dus op naar Lake Louisa. Prachtig park! Lekker met de auto rondgereden, had de reis nog in de benen, dus geen zin in wandelen, te lui voor ;-) Her en der gestopt, wat angstig voor spinnen (had daarover gelezen op diverse blogs) maar nee, gelukkig geen 1 gezien haha! Beetje jammer dat ik ook geen andere dieren zag, zelfs de schildpad heb ik niet gezien.

Al helemaal gewend aan de auto, het is overigens een Mazda 3, dus had zin om lekker te gaan rijden, en een winkelcentrum op te zoeken. In de Garmin gezocht, en Winter Garden Village was het dichtsbijzijnde, had erover gelezen op diverse reisverslagen dus had daar wel even zin in. Eenmaal daar kwam het me allemaal wel heel erg bekend voor, zou me niets verbazen als ik daar vorig jaar ook al was geweest, of de setting van winkels moet erg op een andere plek lijken. Even geluncht bij Five Guys met een lekkere burger, de frietjes daar zijn niet mijn ding helaas...
Supertarget nog even bekeken, en lekker rond gelopen. Ulta kreeg een bezoekje, alsmede een nagellak winkel, Sally's Beauty Supply.

Daarna had ik nog zin in een outlet mall, en Garmin ingesteld op de Outlets aan International Drive, het was druk op weg daar naar toe, maar te doen. Erg druk op de parkeerplaats, maar vond gelukkig al snel een plekje. Hier ook lekker rond gelopen, en wat dingetjes van mijn wishlist af kunnen strepen, was op zoek naar een nieuw paar leren Allstars, zwart, in de sale gevonden, iets ander model dan wat ik nu heb. Waren maar USD 44,= per paar. 2e paar was 50% en zowaar vond ik nog een paar, grijze standaard Allstars. Deze waren 14,99 en hier ging dus nog eens 50% van af. Bij de kassa bleken ze verkeerd geprijsd te zijn maar mocht ze toch kopen voor deze prijs van de vriendelijke man, het was mijn Lucky Day volgens hem ;-)
Dus voor maar USD 55,= incl tax 2 paar Allstars rijker :-)

Hierna nog wat winkels bezocht, zou ook gaan eten op de foodcourt, maar had het ineens gehad, was rond half 6, bedtijd natuurlijk in NL, lichaam staat daar nog naar. Dus op naar "huis", zou iets simpels eten bij Black Angus Steakhouse, naast het hotel, maar zelfs daar geen puf voor. Met de auto naar Taco Bell gereden en lekker wat taco's gehaald. Nu onder het genot van een Budweiser de blog schrijven.

Het was een lange dag, veel gedaan, maar ontzettend genoten! Wat is het heerlijk om weer terug te zijn!

Morgen heb ik een chilldag in de planning staan, vind dat wel fijn, even bijkomen van de reisdag en vandaag, Hopelijk schijnt morgen wel het zonnetje, want ik wil dus aan het zwembad chillen ;-)

En anders plan B, maar die heb ik nog niet, even over nadenken! Het is zondag, dus het zal overal wel druk zijn.

EDIT: de paar foto's staan schots en scheef door elkaar, sorry daarvoor, krijg het niet beter. Ook het uploaden duurde mega lang, traag internet vanavond, wilde het eerst zonder foto's plaatsen, maar dat is ook weer jammer, dus bij deze maar een paar foto's. Mocht het uploaden nu zo lang blijven duren elke avond ga ik kijken of het sneller is om de volgende morgen de foto's te uploaden.
Het zonnetje, not haha!




Ze hebben hier zelfs SPF110! Volgens mij kan dat niet eens, zal niet meer bescherming geven dan 50 ofzo ;-)

De auto :-)
Lake Louisa State Park

21 opmerkingen:

  1. heerlijk om daar te zijn en wat een heerlijke dag al zeker met de all star lucky day.. Geniet Geniet en Geniet ervan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt al veel gereden op je eerste dag. Even de boel verkennen zeker ;-)
    Leuke auto! En chill ze lekker vandaag, gelijk heb je.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gisteren lukte mijn berichtje niet, nog een poging doen vandaag.
    Hopelijk komt de zon nu toch snel!! Jammer van die schildpad ;-)!
    Veel plezier nog!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij zijn met kerst voor het eerst in Winter garden village geweest. Vind het heel leuk van opzet. Die factor 110 is mij ook al eens opgevallen. kan me ook niet voorstellen dat je er meer mee bereikt dan met factor 50.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig dat er geen spinnen waren, moet ik ook niets van hebben. Dat de rest zich nou ook verstopt heeft was minder. De auto ziet er prima uit.
    Hopelijk schijnen de zeven zonnen morgen, een beetje kleur vangen is toch ook erg lekker. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo wat heb jij veel gedaan zeg deze eerste dag. En ook nog eens twee paar Allstars rijker. Mooie prijs. Maar logisch dat je vandaag even bij wilt komen en aan het zwembad wilt liggen. Ik zal duimen voor een zonnetje voor je. :-) Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou je hebt toch aardig wat gedaan op zo'n eerste dag, lekker geshopt en nog goed geslaagd ook.
    Een dagje rustig aan de pool is ook lekker, je hoort wel te relaxen in je vakantie toch;-)
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jeetje, wat heb je veel gedaan! En stoer, hoor, zo rondrijden in die grote bak!
    Chill ze, vandaag, het weerbericht ziet er goed uit! Gr Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. heerlijk cindy , lekker geshopt en zo knap dat je daar durft te rijden!! Hopelijk is het vandaag heerlijk weer daar , kan je lekker van de zon genieten .

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Niks fijner dan wakker worden met een heerlijk blog! Bedankt daarvoor, en ENJOY!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo te lezen ben je al weer aardig gewend! Wat leuk dat je in Wintergarden Village bent geweest, daar hebben wij al heel veel voetstappen liggen :). Hopelijk wordt het weer ook nog beter dan kan je vakantie niet meer stuk! Have fun.....
    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou ja wat heb jij veel gedaan op de eerste dag zeg!! Louisa State is erg mooi vonden wij ook en gelukkig geen enge beesten gezien (helemaal geen beesten maar goed :)). Al lekker kunnen shoppen en nog spotgoedkoop ook, daar doen we het voor, toch?
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ooo ik lees mee en een klein beetje zit ik er ook.. geweldige mooie fotos.. NOG VEEL PLEZIER.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een heerlijke dag en lekker geshopt!!
    All stars!! Demi heeft het er ook al over ben alleen bang dat ze niet kan wachten tot juli!!!
    Geniet ze morgen lekker relaxen..

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Helemaal goed, wat een lekkere start! ENJOY!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Foto's een beetje netjes plaatsen vind ik altijd het meeste werk.
    Het gaat ten slotte om het verhaal.
    Heel veel plezier de komende dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow wat een snelle start, je hebt al zoveel gedaan. Geniet van alles. Jammer van die schildpad, dat was zo´n droppie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk verslag Cindy. Dat was gelijk al een goede eerste dag, niks even bijkomen van de reis maar hoppa, direct volop genieten. Ga zo door.
    Vandaag wordt het lekker warm!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een tempo heb je er in zeg, daar neem ik mijn petje voor af zo op de eerste dag:)
    In een state park loop ik ook altijd meer op eventueel ongedierte te letten dan echt te genieten van al het mooie om je heen Haha

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Zozo full pull door Florida. en zo hoort het ook, en zelfs de dollars al laten roken. Heel goed, heel goed. Lekker genieten en dat met die zon komt wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen