maandag 3 februari 2014

Chillen to the max!!!

Heerlijke steak!
Vaas met drinken ;-)
Oeps....
Zomaar mooi plaatje Celebration
Fontein bij Celebration
Allereerst: iedereen ontzettend bedankt voor het lezen en reageren, is zo leuk om te lezen! Echt ontzettend bedankt daarvoor. Blog kostte me gisteren bloed zweet en tranen vanwege de toch weer niet zo snelle internetverbinding, maar dit maakt het de moeite waard :-)

Vanmorgen stond ik op, 6.45 uur, vroeg, maar ja, vol verwachtingen sta je op, heerlijk, weer een nieuwe dag in Florida! Ik keek naar buiten en zag mist en bewolking, meh... maar de verwachtingen waren goed. Dus eerst maar eens lekker internetten, reacties lezen haha! Toen lekker gedoucht en op naar de Publix, wat is dat toch een heerlijke winkel. Het is dat ik maar een weekje hier ben, maar anders zou ik daar uren rond kunnen lopen, dat aanbod van alles, geweldig!

Wat lekkers gehaald, verse broodjes en rosbief, Key Lime Pie voor vanavond als toetje, en een lekkere salade voor tussen de middag. Wat donuts gehaald bij Dunkin Donuts, en een beker bevroren aardbeien limonade, yum!!! Wat is alles toch lekker hier. Maar goed dat ik er maar een week ben ;-)

Lekker ontbeten, en daar kwam de zon!!! Bikini aan, en liggen maar. Oh wat was het heerlijk! De warmte en de zon, midden in de winter, zo genieten! Voelde de zon aardig branden, dus af en toe even in de schaduw, en af en toe een lekkere plons in het (verwarmde) zwembad.

Zo rond half 4 had ik het wel gezien en bedacht ik me dat ik wel even naar Celebration kon gaan voor het eten. Dus even heen gereden, echt vlakbij waar ik zit. Daar iets lekkers bij Starbucks gehaald en lekker op de trappen voor het grote meer in de zon gezeten. Wat rond gewandeld, wat een heerlijk sfeertje hangt daar toch.

Daarna, het was inmiddels half 6, wilde ik naar Texas Roadhouse, gek, de Garmin vond die vlakbij het hotel niet, terwijl ik zeker wist dat er 1 zit op de 192. Terug naar hotel, nog even gestopt bij de Nike Factory Outlet op de 192, had ik beter niet kunnen doen... Bij hotel even op internet gekeken, en adres handmatig ingevoerd op de Garmin, ja hoor, hij zit toch echt vlakbij. Daar een lekkere steak gegeten, met frietjes, en champignons. En een grote kan aardbeienlimonade. Een glas kon ik het niet meer noemen, ging dus ook niet op haha. Ruimte voor toetje was er niet, maar had nog die cheesecake, nu lekker oppeuzelen terwijl ik de blog type.

Morgen staat Merrit Island op het programma, alsmede Cocoa Beach, zin in! Hopelijk wordt het net zulk lekker weer als vandaag.

Oh ja, gisteren reed ik vanaf Wintergarden Village terug naar het hotel, en had allemaal binnendoorweggetjes, leuk om te rijden vind ik, je rijdt echt door woonwijken. Reed toen door Windermere, zag allemaal mooie villa's, hier zitten Florida Forummers toch vaak, of vergis ik me nu?

Het internet werkt nog steeds niet naar behoren, ben er niet tevreden over. Vanmiddag naar de receptie gegaan, en gevraagd of ze het modem willen resetten, dat hielp vorig jaar ook wel. Verder is er daar een internetruimte met vaste pc's, gebruik is gratis, dus mochten de foto's nu weer traag uploaden duik ik daar zometeen even achter. Foto's staan op Dropbox, dus kan daar ook gewoon bij vanaf vreemde pc.

En of de duivel ermee speelt ligt er bij terugkomst een briefje met een mededeling dat er morgen onderhoud is, er wordt een nieuwe router geplaatst met meer bandbreedte, zodat de internetverbinding beter wordt. Hopelijk werkt dat! Internet ligt eruit tussen 14 en 15 uur, maar ben dan toch weg. Hopelijk doet ie het dan later weer, en hopelijk sneller en stabieler.

En nu ik in de US ben staat uiteraard de Super bowl op op tv :-)

Bruine benen gekweekt, heel hard aan gewerkt haha!
Fijne maandag allemaal!
Ik hou van deze blauwe lucht met witte wolken!

Ps foto's uploaden gelukt, maar weer alles door elkaar, heel irritant, en de laatste foto's heeft ie bovenaan geplaatst. Als ik een nieuwe foto upload plaatst hij ze boven de tekst, en slepen lukt niet echt goed... Heb wat testjes in Wordpress gedaan, heb daar ook account, wellicht verhuis ik nog...
Heerlijke fleurige opstelling van de groenen, en alles keurig netjes bij Publix







Wat is Celebration toch een mooi plaatsje!









29 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke dag hè. Wat heb je al bruine benen. Je hebt een heel leuk blog geschreven en mooie foto 's. Veel plezier morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja het was ook mijn enigste klacht van de Ramada, dat verschrikkelijke langzame internet. Mijn oplossing daarvoor, omdat een reset van het modem toen niet echt hielp, was Downtown Disney. 'S-avonds ging ik naar Downtown Disney en onder het genot van een gratis chocolaatje zat ik bij Ghirardelli op het muurtje buiten de foto's te uploaden naar m'n Dropbox. De internetverbinding is daar echt supercalifratiusdiexpialidotius snel ! En terug op de kamer deed ik de tekst en met "slepen" de foto's op de goede plaats zetten in het blogspot. Helaas is het wel zeer irritant dat het uploaden naar blogspot niet makkelijker gaat, maar ja dat ligt aan blogspot niet aan de verbinding.
    Maar goed, het is te hopen dat het plaatsen van een nieuwe router de oplossing is in het hotel.
    Veel plezier op Merrit Island en Cocoa Beach. En neem de volgende keer de gewone New York style cheesecake bij de Publix, die is ook zo enorm lekker.

    Enjoy !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker zo'n chill dag. Wat is dat toch heerlijk om midden in de winter de zon op je huid te voelen. En wat heb je belachelijk bruine benen! :-)
    Celebration is altijd een feestje om even een paar uurtjes door te brengen. Veel plezier vandaag op Merrit Island en Cocoa.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is het leuk om je reisverslagen te lezen. Heerlijk, zit gelijk in een vakantiestemming!
    Echte Cin nikes, heel leuk! Ook de VS kan wel rollend geld gebruiken denk ik! Fijne dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kijk eens aan, toch nog een lekker weertje. Daar kom je uiteindelijk toch voor? Het zijn toch leuke foto's bij je blog hoor. Vooral die bij de kweekvijver ;-)
    Windermere is de place to be voor de rijken der aarde, zoals golfer Tiger Woods. Iets verderop ligt Chase Road, hun P.C. Hooftstraat.
    Geniet van al het moois in het oosten van de staat!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekkerrrr genieten zo.. En wij hier maar afzien.. Alhoewel 8 graden niet echt koud is, zou ik toch liever in Floridag zijn.. Windermere is mooi he? Niet alleen voor de rijken ala Tiger Woods hoor! De Biegjes hebben er een prachtig huis

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Stond ons huis er nog? ;)
    Wij hebben inderdaad een huis daar, maar er zijn wel meer communities daar hoor! Het fijne is dat het er (nog) niet zo toeristisch is... Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk om te lezen zo smorgens voordat ik naar mijn werk ga.. hihihi en wat een gave nikes!!!! super, die vind ik ook erg leuk. Enne.. dikke friet.. mijn favo.. Celebration is een stadje op zich, erg leuk. Nog veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die bruine benen moet je toch echt al van jezelf hebben hoor, dat kan nooit zo snel :)
    Wat een mooie foto van die wolken in het water, en wat is het toch altijd heerlijk om door Celebration te struinen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het is weer genieten zo te lezen! Fijn dat je het met ons deelt, zo leuk. :-) Waardeloos van dat internet, hopen dat het na het onderhoud beter functioneert. En wat een geweldige aankopen heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echte Cindy nikes! Leuk
    Was die steak nou zo groot of het bord zo klein?
    Lekker zo'n relax dagje, veel plezier vandaag :D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lekker hoor, zo een relaxdagje. Ben benieuwd naar Cocoa Beach.

    En echte Cindy Nikes, geniet van je dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Cindy! Oh meid ik geniet via jou hoor, van de zon! Het klinkt allemaal heerlijk! Rust maar lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijke dag, zo ontspannen en lekker genieten van het zonnetje. Je verwent jezelf lekker met heerlijk eten...ja, het is ook allemaal zoooo lekker!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lekker dagje en die foto's door elkaar nou ja maakt het uit ze zien er geweldig uit. Dit is GENIETEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heerlijk zo'n rustdag, lekker wat aan het zwembad lummelen. Wij vinden Public ook altijd erg leuk om er gewoon rond te lopen, en... gratis WIFI, de Public bij Celebration vinden wij echt de mooiste. Celebration ademt altijd iets van rust uit, heerlijk is het daar altijd. Veel plezier weer vandaag bij Merrit Island.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heerlijk dat de zon nu schijnt, je bent ook al lekker verkleurd... Het door elkaar plaatsen van de foto's vind ik ook erg vervelend van Blogger....Je kan de foto's ook knippen en dan op de goede plek weer plakken....

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ja wat is dat lekker die zon midden in de winter!!! Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het wordt wel gewaardeerd hoor al je moeite, want we vinden het leuk om je te volgen. Succes en veel plezier verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuk verslag en wat ben je lekker aan het genieten..
    Super mooie nikes maar goed dat je ff was gestopt.
    Een koffer vol schoenen straks mee naar huis:)
    Veel plezier morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk verslag Cindy, dit was genieten ten top. Heel veel plezier vandaag in Merrit Island.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heerlijk een dagje relaxen, gewoon doen waar je zin in hebt. Dat is toch wel het ultieme genieten hoor. Veel plezier nog. Ps., gave schoenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wow echt heeeel relaxed!
    Heel veel fun in de natuur morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Super gave nikes! Ook echt mijn smaak :)
    Lekker hoor zo genieten! Heelrijk

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Lekker bruin kleurtje heb je al, relaxen en genieten maar!
    Enne.... steak met friet, mmmmmm!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hey Cindy, download livewriter en je hebt nergens last van...Daar maak je dan je blog in Zet je foto's er tussen en dan publiceer je het....

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Prachtige foto's hoor, maar ga ff weg met die bruine benen zeg! Zitten wij hier met die Hollandse melkkuiten op de bank die pas over enkele maanden enige vorm van zon licht zullen zien, helaas! ;-)
    Veel plezier aan zee vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Lekker, die steak van Texas Roadhouse. (heimwee).
    Ik ben benieuwd of je het gaat merken die nieuwe router.
    Nog heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Dat is nog eens relaxen, Lekker zonnetje, heerlijk eten en een prachtige omgeving. Hopelijk gaat het met het internet ook nog lukken.
    Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen