woensdag 8 februari 2012

Nog maar 19 dagen !

Jee, wat is het snel gegaan zeg, in september geboekt, toen begon het lange wachten.
Maar het viel alles mee.

Heb er nu wel ontzettend veel zin in. Ook omdat ik snak naar warmte en zon, ben geen winterliefhebber, verre van... Dus met dit weer heb ik helemaal zin om weg te gaan.

Ik heb voor de eerste dag wat dollars besteld, die ga ik vrijdag ophalen. Heb vorige week even gechecked of de pincode die ik in mijn hoofd had voor mijn creditcard nog wel de juiste was, en dat was zo.

Afgelopen zondag kon ik al een stoel reserveren in het vliegtuig, en dat is ook geregeld. Heen en terug zit ik op 10H, bij het raam. Nu maar hopen dat er niemand naast me komt zitten en ik 2 stoelen voor mezelf heb haha.
Entertainment systeem heb ik ook gereserveerd, moet toch wat te doen hebben tijdens de vlucht, naast mijn boek, tijdschriften en puzzelboekje.

Nu alleen nog de koffer pakken, maar ben een type die dit op het allerlaatste moment doet, dus dat zal de dag van te voren wel gebeuren. Heb wel een lijstje gemaakt van spullen die meemoeten, dat scheelt.

Het weekend voor vertrek nog even mijn vader, die de katten eten komt geven, wat instructies geven, en meer hoeft er niet meer te gebeuren.

Ben eigenlijk al klaar voor vertrek, nu nog 19 nachtjes slapen ;-)

4 opmerkingen:

 1. Jaaa bijna bijna bijna!!
  Spannend he!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier nog iemand die bijna altijd alles op het laatste moment doet haha.

  Hopen dat de sneeuw en kou nog maar kort aanhoud, geef mij ook maar zon hoor ;)!

  Je klinkt hartstikke aardig! Heel veel voorpret :D Nog maar twee weken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dank je wel :-) En ja, nog maar 2 weken, kan niet wachten! En het dooit nu gelukkig, erg blij mee.
   Ik neem ook altijd dingen mee op vakantie die ik hier ook vaak draag, dus op het laatste moment wassen en in de koffer stoppen haha. Zal volgend weekend even in mijn zomerkleding duiken, daar alvast wat van uitzoeken, en apart leggen. De rest komt dan de dag van tevoren wel ;-)

   Verwijderen