zaterdag 23 augustus 2014

Weekje strand, yay!




Helaas, nog geen Florida plannen, tenminste, niet concreet. In mijn hoofd wel natuurlijk, heb elke dag heimwee, dus het voornemen om weer te gaan is er wel.
Wordt zeker vervolgd ;-)

A.s. zaterdag ga ik lekker een weekje naar Zakynthos, Griekenland. Ik ga niet bloggen, want zoveel uitstapjes ga ik niet doen, het wordt voornamelijk lekker relaxen op het strand of op een terrasje.
Het is best wel een druk jaar geweest, zowel privé als op werkgebied, dus ik ga echt chillen to the max. Even niets moeten, niets hoeven, en per dag bekijken waar ik zin in heb.

Ik ga naar Agios Sostis, appartement Lithakia Beach, juist ja, aan het strand ;-) Reviews op diverse sites zijn heel divers, van heel positief tot heel negatief, wacht het wel af. Ben niet zo veeleisend, slaap er toch alleen maar. Ben wel een beetje verslaafd aan internet, dus hoop wel dat de wifi een beetje behoorlijk is.

Ik vlieg op een mooie tijd, 5.15 uur. Dat wordt een kort nachtje van vrijdag op zaterdag, en moet nog werken t/m donderdag, dus vrijdag alles pakken en huisje schoon achterlaten. En de verzorging van de katten regelen met de buurvrouw.. Bijna alles ligt al klaar, wat wil je ook met het weer in NL (zonnebrand is al 2 weken geleden ingepakt). Ben rond 9.00 al op Zakynthos, dus nog een heerlijke dag voor de boeg bij aankomst.

Naast lekker chillen op het strand wil een dag (of twee) een autootje huren en wat rondkijken op het eiland. Zou graag het scheepswrak en de blue caves willen bekijken (zie foto onder) maar daar moet je met een boot heen, en ik word al zeeziek als ik naar een boot kijk... dus dat moet ik nog even bekijken daar.

Voor degenen die wel graag willen zien wat ik zoal zie en doe daar kun je me ook volgen op Facebook, https://www.facebook.com/cindy.helmich. Ik zal daar regelmatig wat foto's en/of updates plaatsen.

Na terugkomst heb ik nog een weekje vrij, en wie weet zal ik dan wat werk gaan maken van een eventuele Florida trip in januari/februari.






26 opmerkingen:

  1. Wie weet.....;-) Maar dit is ook een lekkere break hoor. Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! En dit zeker een lekkere break, ben gek op Griekenland :-)

      Verwijderen
  2. Goede reis en wat ziet dat strandje er super uit. Heerlijk even een weekje niksen, geen gekke buurvrouw in de buurt en lekker zonnen en genieten. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, en dat strandje ga ik zeker proberen te bezoeken, maar dan niet per boot ;-) En idd, even geen gekke bovenbuurvrouw, hoewel het momenteel weer rustig is, ze zal wel even niet met proefverlof mogen na de laatste keer ;-)

      Verwijderen
  3. Heerlijk om nog even naar de zon te vluchten met al die regen hier. En tel de positieve en de negatieve reacties bij elkaar op en neem het gemiddelde daarvan. Sommige mensen zeuren om alles hoor. Heerlijk genieten Cindy en uiteraard volg ik je via facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk idd, vooral met de regen hier. En zo denk ik ook, zeikerds heb je altijd bij reviewsites, voor hen is niks goed genoeg Dank je wel!

      Verwijderen
  4. Heerlijk hoor geniet ervan en we volgen je via FB.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk Cindy, dat wordt relaxen ten top!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou lekker hoor. Geniet ervan en ga lekker chillen met je billen....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zalig hoor, maakt toch niet uit waar je zit als de zon maar schijnt!
    Heerlijk die blauwe zee en dat witte zand

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn schoonzus is net terug uit Zakynthos en het was fantastisch, mooie foto's, dus iets om naar uit te kijken, heerlijk, vooral met de wetenschap dat wij hier weg regenen :( I will follow on FB, veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ziet er heerlijk uit. Ga er maar lekker van genieten hoor!! veel plezier. Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat klinkt ook heerlijk, geniet maar lekker en veel plezier
    grtjes Mineke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Volgens mij had ik een verzoek van je op FB, maar ik dacht: huh, wie is dat, maar nu valt het kwartje haha. Zou je nog een keer een verzoek in willen dienen?

      Verwijderen
  11. Zo heerlijk cindy!!
    Lekker een weekje maar de zon.
    Van het weer hier wordt je ook niet vrolijk.
    En in griekenland is bet eten ook zo lekker,genieten dus.
    Ga je ff zoeken op fb en heel veel plezier geniet ervan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, en idd, het eten is zo lekker daar, verheug me er nu al op :-)

      Verwijderen