zondag 4 maart 2012

Shoppen, relaxen en files...

Vandaag zou ik dus eigenlijk naar Clearwater Beach gaan, maar dat heb ik dus van het programma gehaald, wegens te ver, en te veel autostress.
Omdat het vandaag erg warm zou worden, ook geen Gatorland gepland, dat doe ik morgen.
Vanmorgen eerst weer even naar de Premium Outlets geweest, even terug naar de Ugg winkel. Kon van de week niet beslissen, en wilde toch nog even kijken.

Eerst heerljik ontbeten bij Ihop, voor weer zo'n heerlijke combi pannekoeken met banaan/nutella/aardbeien, en een eitje met bacon. (snak nu wel weer naar een simpel broodje kaas moet ik zeggen haha)

Toch geslaagd voor een paar. Een paar stevige zwarte suede Uggs.

Terug naar het hotel, waar ik van ca 13.00-17.00 uur bij het zwembad heb gelegen, beetje lezen, en... AZ-Heracles gevolgd via Twitter, dankzij de snelle wifi verbinding van het hotel.
Een 3-1 overwinning, yay!

Ik wilde nog graag Downtown Disney bezoeken, en dat dan combineren met een hapje eten.
Dat liep even anders... Wow, wat een drukte op de weg, en wow, wat een drukte daar...
Op zich leuk om eens gezien te hebben, maar eten lukte niet. Hele lange wachtrijen, en tja, dat is niets voor mij.

Dus teruggereden, zou even een hapje op Int.Drive gaan eten, maar ik belandde in een file, weet niet wat er aan de hand was, maar op de snelweg stond het al vast. En helemaal richting centrum. Uiteindelijk rechtstreeks naar hotel gereden (in 50 minuten, normaal een stukje van 20 minuten ofzo?) en vlakbij hotel bij Ponderosa gaan eten. Weer een overheerlijke steak.

Weet niet hoe de mensen dat doen die 3 weken naar Florida gaan (zelf koken af en toe?) maar ik snak ondertussen toch wel naar gezond eten haha. Een lekker bord andijviestamp.

Nu weer lekker een koud biertje drinken, wat chillen, en straks lekker slapen.

Morgen schijnt het een stuk frisser te worden, dus een perfecte dag voor Gatorland!

10 opmerkingen:

  1. Hollands eten, niks mis mee, af en toe ;-) Ik maak erg vaak m'n eigen potje klaar. M'n favoriet is nog altijd de lekkere en makkelijk klaar te maken Meatloaf with mashed pototoes and gravy, een diepvriesmaaltijd van Boston Market. Warm daar een blikje spinazie of andere groente bij op en voila...smullen. Echt vers koken als ik op vakantie ben gaat me te ver. Niet hollands, maar ook erg lekker zijn de chinese diepvriesmaaltijden van Sechzuan Garden, in die leuke kleine kartonnen verpakkingen. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klinkt allemaal goed, heb hier wel een magnetron...
      Nee hoor haha, vanavond nog lekker even ergens eten, morgen nog ontbijten en/of lunch, en dan ga ik weer naar de hollandse pot ;-)

      Verwijderen
  2. Stuk frisser? 22gr. zou hier in Holland ook wel lekker zijn.
    Tja die files, je krijgt er wel een "sik" van, maar kop op, je bent in de vakantie stemming!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ik laat mijn vakantiestemming er ook niet door verpesten hoor, het is meer dat ik me erover verbaasde, huh, hier files? Had ik niet verwacht namelijk.
      En het is nu een graad of 13, max 17 graden vandaag geloof ik, mooie dag om erop uit te gaan ;-)

      Verwijderen
  3. Dat had ik na twee dagen Euro Disney ook: ongelooflijke trek in de Hollandse pot. Gelukkig hebben ze daar wel lekker bier!

    Wat heb ik genoten van de foto's die je via Twitter de wereld instuurde- ik vraag me af of ik van at overweldigende aanbod niet juist heel kritisch zou worden. Want alles kopen dat je aanstaat is financieel niet haalbaar natuurlijk!

    Ik wens je weer een hele fijne dag toe. Geniet nog na van de overwinning van AZ en veel plezier in Gatorland!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben ook heel kritisch, idd door het grote aanbod. En kan wel weer voor de zoveelste keer een turquoise lakje kopen, omdat het van een merk is dat we niet in NL hebben, maar dat doe ik dus niet. Vandaar dat ik maar iets van 6 lakjes heb gekocht ;-)
      En blij dat je hebt genoten van mijn twitter foto's :-)
      Ook blij met de overwinning van AZ. Jij nog gefeliciteerd met de overwinning van RKC!

      Verwijderen
  4. haha dat kan ik me voorstellen ja, dat je wel eens een broodje kaas zou lusten!! Is dat daar helemaal niet, broodjes met beleg?

    Vandaag dus een 'koude' dag :P
    Veel plezier weer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze niet gezien :-)
      Wel veel McDonalds, Burgerking etc.
      En ja, vandaag een koude dag, het is ook echt fris, maar perfect om naar een park te gaan.
      Thanx!

      Verwijderen
  5. Hahaha, voor de eerste weken hebben wij lekkere jong belegen kaas! En gewoon 's avonds een gezonde maaltijd met verse groente komt regelmatig voor hoor, anders komen we tonnetje rond terug.

    Files horen er bij, na verloop van jaren leer je hier ook de sluiproutes. Downtown Disney rond etentijd is een gok.Uiteindelijk ben je bij de Ponderosa toch weer goed onder de pannen geraakt!

    Veel pelzier vandaag in Gatorland. Plu en poncho mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Slim om kaas mee te nemen!
    En jullie zijn natuurlijk ervaren Florida gangers, dan leer je de sluipweggetjes wel kennen. Ik ben al blij dat ik uberhaupt een bestemming bereik ;-)
    Heb geen plu en poncho bij me, maar vind het niet erg om in de regen te lopen. Het is ook echt fris nu he? Maar de lucht wordt alweer een stukje lichter zie ik.

    BeantwoordenVerwijderen