donderdag 1 maart 2012

Seaworld

Oeps, ik heb absoluut geen last van een jetlag, wat tot gevolg had dat ik vanmorgen pas om half 8 wakker werd, terwijl ik om 8 uur weg wilde om te gaan ontbijten. Toch maar even de wekker zetten vanaf morgen.

Snel even wat gegeten ergens, een belgische wafel, niet lekker, maar goed, dat weet ik dan ook weer. Toen op naar Seaworld, en zowaar, in 1 keer goed gereden, maar het is dan ook best een klein stukje.
Het was nog niet heel druk, was er rond 9.15 uur. Auto geparkeerd, en even een foto gemaakt van de sectie waar ik stond, maar goed ook, want ik heb best lopen zoeken toen ik weer weg wilde rijden. Aan de hand van de foto kon ik de auto terugvinden. Toen ik aan het zoeken was zag ik pas dat het stuk weg tussen de auto's in genummerd was, niet gezien bij het parkeren.

Heb genoten van Seaworld, vooral de shows in het Whale & Dolphin Theater, en het Shamu Stadium. Prachtig! Vond vooral de 1e mooi, met ook prachtig gekleurde papegaaien die rondvlogen. En erg indrukwekkend hoe de dolfijnen en walvissen zich gedragen, het zijn toch net mensen :-)

Verder nog in de Sky Tower geweest, hier ga je zo'n 300 meter (dacht ik?) de lucht in en heb je een prachtig uitzicht over het park en over Orlando.

De achtbanen heb ik gelaten voor wat ze waren, ben niet zo'n held, maar wel erg leuk om naar te kijken. Verder het hele park doorgelopen, overal wat gekeken en gefotografeerd. Maar loop altijd in een best snel tempo, dus was om 2 uur eigenlijk al uitgekeken. Toen even naar de Walmart gereden, en daar een uur vertoefd. Heerlijk om de inhoud van de schappen daar te bekijken. Wat hebben ze hier toch veel keus.

Rond 15 uur terug bij het hotel, alwaar ik me met een boekje heerlijk bij het zwembad in een ligbedje heb geinstalleerd. Lekker genoten van het warme zonnetje. Bij de bar stond een tv met daarop Engeland-Nederland, maar dat heb ik even gelaten voor wat het was, vond het zonnetje even wat fijner.

Straks een lekkere steak gegeten bij Ponderosa. Apart concept, hoofdgerecht gewoon bestellen, de rest in buffetvorm. Vriendelijk ober, even mee zitten kletsen over Nederland.

Daarna even naar Walgreens gereden voor wat blarenpleisters, de voeten beginnen toch wel wat te protesteren...

Morgen staan Daytona Beach en Blue State Springs Park op het programma. Een uurtje rijden ongeveer. Hopelijk gaat dat relaxter als mijn ritje over de snelweg van gister. Maar dat komt vast wel goed.

En even een foto voor de nagellakliefhebsters: dit was een gedeelte van het nagellakschap in Walmart :-)








24 opmerkingen:

  1. Aan de tribune in Seaworld te zien was je bepaald niet alleen Cindy. Wat een mensen! Goeie reis morgen, dat gaat prima lukken hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moleskin voor je voeten... helpt super!
    Wij kopen altijd een antenneballetje en hebben daardoor nooit moeite met het vinden van onze auto. Huurauto's zien er allemaal hetzelfde uit en zo'n balletje valt op.
    Blue Spring is super mooi!
    Amusez-vous!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moleskin? Heb ik gister wel zien staan... zal straks weer even kijken, want die blarenpleisters blijven niet echt zitten.
      Zo'n antenneballetje lijkt me handig haha!

      Verwijderen
  3. :o Dat schap met al die nagellakjes! Lijkt me heerlijk om er gewoon rond te struinen :D Mooie foto's van Seaworld. Zo te lezen vermaak jij je wel ;) Geniet er nog maar lekker van!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Halleluja, check die nagellak!! O_0
    Net wat voor jou! xD

    Seaworld ziet er super uit! Volgens mij de perfecte combi tussen Dolfinarium en Six Flags hahahah :P

    En wat een lekker weertje!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En wat dacht je van al die make up schappen in de supermarkt???
      En het is heerlijk weer :-)

      Verwijderen
    2. Meer dan gaaf! Alles gewoon! Ik zit hier echt helemaal blij te zijn voor jou Cindy :-)

      Verwijderen
  5. Geen wonder dat je blaren hebt, in 2 uur door Seaworld, dat is een record! Heerlijk dagje en zo in het zonnetje relaxen is echt vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, zo snel ben ik nu ook weer niet, was er om 9.15 uur, en om 14 uur klaar, dus 5 uurtjes ;-)

      Verwijderen
  6. Wat een heerlijke dag in Seaworld en dan nog naar de Walmart, daar krijg je inderdaad blaren van! Maar ach, zo zie je wel veel in een dag. Ponderosa, daar zijn we nog niet geweest, aanrader?
    Geniet lekker verder en goed dat je ook de tijd neemt om even van het zonnetje te genieten, dat is immers ook vakantie!!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik vond het wel lekker, had een steak met gamba's in een gefrituurd jasje, heerlijk zacht vlees. En ze hebben best veel keuze. En de bijgerechten, en ook voor- en nagerecht gaat dan via een buffet.

      Verwijderen
  7. Cindy, ik geniet met je mee! Al word ik sinds eergisteren helemaal in beslag genomen door Papi- ik blijf je avonturen op de voet volgen.
    Seaworld- wat wil ik daar graag een keer heen. Geniet van alles en blijf foto's maken en verhalen schrijven!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kan me voorstellen dat al je tijd nu even in beslag wordt genomen door Papi, leuk!

      Verwijderen
  8. Hey Cindy,
    Wat een heerlijke verhalen, lekker genoten van Sea World lees ik :-))
    Heel veel plezier de komende dagen, ik lees met plezier met je mee!!

    Remco

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ik geniet echt voor de volle 100%, het is hier top!

      Verwijderen
  9. Dat was een uitgelezen dag om SeaWorld te bezoeken, en maar een klein stukje rijden. En dan nu de vuurdoop: in een streep naar de kust rijden! Nou, als je dat chter de rug hebt, ben je gepokt en gemazeld hoor. Enne...staat de Florda Mall nog op het programma? Als je het cosmeticavak bij Walmart al leuk vindt, maakt je hart vast een sprongetje op de parfumerie in de warenhuizen. Veel plezier weer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O ja, vergeet ook Sephora niet in de Florda mall als je er toch bent......Toch net effe anders dan bij ons!

      Verwijderen
    2. Florida Mall staat nog op het programma, ik denk dat dat voor mij de leukste mall is, cosmetica-technisch, ben ook heel benieuwd! Trek ook even wat tijd uit voor de Sephora.
      De streep naar de kust ging zowaar goed! Wel weer met klotsende oksels, het autorijden is niet echt een hobby van me, maar het ging goed. Verslag volgt z.s.m. :-)

      Verwijderen
  10. Doen wij ook altijd: een foto maken van de plaats waar de auto geparkeerd staat.
    Dat scheelt een hoop tijd met zoeken.
    Nog veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Had het idd ergens op het Florida Forum gelezen, wellicht heb ik de tip wel van jullie ;-)

      Verwijderen
  11. Leuk Cin! En oeeeeeh die nagellak!!!! <3

    Leuk man, Seaworld. Ik vond de dolfijnen kijken het leukste, zo vanonder in de tank.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goed gebruik gemaakt van je dag vandaag !! Seaworld is geweldig !

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het ziet er precies hetzelfde uit als Sea World in San Diego! Was voor mij een van de leukste dagen in Amerika.

    BeantwoordenVerwijderen