vrijdag 16 september 2011

Geboekt !

Hi allemaal, welkom op mijn blog.
Ik zal hier in eerste instantie gaan bloggen over mijn geboekte reis naar Orlando, Florida.
Dit gaat plaatsvinden van 27-2-2012 t/m 06-03-2012

Na een aantal keer in mijn uppie op reis te zijn geweest naar o.a. Londen, Spanje, en Giekenland vond ik het nu wel eens tijd worden om mijn droom te verwezenlijken: naar de USA !
Omdat dit best wel een drempel voor mij is, en het ook nog een beetje betaalbaar moest blijven, heb ik gekozen voor 9 dagen Orlando.
Combi van zon, leuke parken en shoppen in de malls, kan niet wachten !
Omdat ik reeds geboekt heb, en het nog een paar maanden duurt voor het zover is, heb ik lekker lang voorpret. Ik kan op mijn gemakje alles uitzoeken van te voren, met behulp van het Florida -Forum.

Omdat ik een schijterd ben in de auto heb ik gekozen voor een pakket met vlucht, hotel en transfer. Achteraf bedacht ik me dat het toch wel handig is om een auto tot mijn beschikking te hebben, en ga ik nu dus toch een auto huren voor deze 9 dagen. Bij mijn hotel (International Palms Resort) zit een ophaal-breng punt van Dollar. Dit kan ik vanuit NL boeken, dus ik verwacht dat het deze autoverhuurder gaat worden.
Ik kom op maandag avond aan, en wil dan dinsdagochtend de auto gaan ophalen.
Vind het spannend om daar te gaan rijden, maar toch ook erg handig om hiermee naar b.v. de grote shopping malls te gaan.
Openbaar vervoer is er ook wel, b.v. de I-Ride, maar het schijnt dat dat vrij lang kan duren, zo'n tripje met de bus.
En tja, ben er maar 9 dagen, dus wil alle 9 dagen ten volle gaan benutten.

Afijn, ik zal hier zo af en toe wat posten. En ik heb het plan om een reisverslag te gaan schrijven, maar doe dit voor het eerst, dus hopelijk gaat dat allemaal lukken. Ik neem mijn mini laptop mee naar Florida, als het goed is heb ik wifi in het hotel, dus de benodigdheden zijn er.

4 opmerkingen:

 1. Stoer hoor om helemaal alleen te gaan.
  Met het auto rijden komt het vast wel goed hoor.
  De wegen zijn lekker breed en er wordt redelijk gedisciplineerd gereden.
  Komt vast goed.
  Wij gaan je in ieder geval volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je reactie ! Hoor van diverse kanten dat het autorijden daar heel relaxed is, dus komt vast goed :-)
  Heb ook al even de "buurt verkend" met Google maps streetview, en het ziet er allemaal heerlijk breed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat jij ook solo reist! :) Vind het toch wel fijn, mijn eigen plan uitstippelen zonder met iemand rekening te hoeven houden! Zal zeker je reisverslag gaan volgen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Brigitte, heb jouw blog ook gevonden en een comment geplaast, en ik vind het heerlijk om alleen te reizen, doen en laten waar je zin in hebt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen